Hem > V > Vad Menas Med Att Anslutningen Inte Är Privat?

Vad menas med att anslutningen inte är privat?

Vad är felet Anslutningen är inte privat? Felet ”Anslutningen är inte privat” dyker endast upp på webbplatser som körs över HTTPS (eller borde köras över HTTPS). När du besöker en webbplats skickar din webbläsare en förfrågan till servern där webbplatsen är hostad.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, varför går det inte att öppna vissa sidor?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig. Folk frågar också vad menas med att webbplatsen inte är säker? Den är inte farlig. Att anslutningen till webbplatsen är säker beror oftast på en av två saker: Din hemsida har inget SSL-Certifikat. Din hemsida har ett SSL-certifikat men dina länkar pekar mot http och inte mot https.

Vad är anslutningsfel?

Om du stöter på ett SSL-anslutningsfel på Facebook, kan du vara säker på att det inte är ett problem på serversidan. Det betyder att du har att göra med ett lokalt konfigurationsproblem. Hur får jag bort Anslutningen är inte privat? Inaktivera tillfälligt ditt antivirus (osäkert) Antivirusprogram är kända för att orsaka problem på datorer genom att störa anslutningar och sådant. Du kan enkelt testa om ditt antivirusprogram orsakar Din anslutning är inte privat varningsmeddelande genom att tillfälligt inaktivera det.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur tar man bort Anslutningen är inte privat?

Radera http:// och ange https:// . Om det inte fungerar kontaktar du webbplatsens ägare och ber att webbplatsen och uppgifterna skyddas med HTTPS. Ange inte privata eller personliga uppgifter på den här sidan. På motsvarande sätt, varför kan inte webbplatsen nås? Kontrollera att webbadressen i adressfältet leder till rätt webbsida. Om den gör det testar du att öppna samma webbsida på en annan dator som är ansluten till samma nätverk. Om webbsidan inte visas på andra datorer kontrollerar du att du har en internetanslutning. Om du har det kan det hända att webbsidan ligger nere.

Därefter, varför kan jag inte öppna vissa sidor i safari?

Rensa webbplatsdata

Använd dessa steg om du fortfarande behöver hjälp: Gå till Inställningar > Safari. Tryck på Rensa historik och Webbplatsdata. Tryck på Rensa historik och Data för att bekräfta.
Kan inte nå webbplats? Felet visas om du har ett antivirusprogram med HTTPS-skydd eller HTTPS-genomsökning. Antivirusprogrammet stör Chromes säkerhetsfunktioner. Testa att stänga av antivirusprogrammet. Om sidan öppnas måste du inaktivera antivirusprogrammet när du använder säkra webbplatser.

Hur ser du att en webb plats är säker?

Håll utkik efter hänglås

HTTP (Hypertext transfer protocol) är en osäker anslutning medan HTTPS (Hypertext transfer protocol secure) är en säker anslutning. För att få reda på om en webbplatsanslutning är säker kan du ta hjälp av din webbläsare. Webbläsaren är det program som du använder för att surfa på nätet.

By Nydia Merchen

Similar articles

Hur skaffar man SSL-certifikat? :: Hur vet man att lampan är dimbar?
Användbara länkar