Hem > K > Kan Inte Öppna Vissa Sidor På Internet Iphone?

Kan inte öppna vissa sidor på internet iPhone?

Sätt att kringgå problemet i dag är att: I första hand starta om webbläsar-appen helt. Se instruktioner här för hur du gör det på iPhone, iPad eller iPod touch. Om inte det hjälper kan du rensa kakor (cookies) och webbplatsdata i Safari. En annan lösning är att ladda ner DN-appen, som inte är drabbad av samma problem.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, kan inte nå den här sidan?

Felmeddelandet "Den här sidan kan inte visas" visas när du bläddrar på en Google-webbsida i Internet Explorer 11. Obs!: Stödet för Internet Explorer 11 på datorn tas bort och supporten tas bort (en lista över vad som omfattas finns i Vanliga frågor och svar). Vad betyder Net :: Err_cert_date_invalid? Detta resulterar i en medföljande felkod: NET::ERR_CERT_DATE_INVALID. Du kan enkelt kontrollera certifikatets utgångsdatum genom att öppna Chrome DevTools när du är på webbplatsen. Klicka på fliken Säkerhet och sedan på ”Visa certifikat.” Datumen ”Giltigt från” visas i certifikatinformationen.

Följaktligen, kan inte söka på google?

Starta om enheten och testa att söka igen. Om du kan ansluta till internet uppdaterar du Google-appen till den senaste versionen. Kontrollera om du får resultat genom att försöka söka igen. När du rensar cacheminnet för en app raderas data som har lagrats på en tillfällig plats i enhetens minne. Och därefter, hur ser man om en hemsida är äkta? Blir du osäker på om du är inne på en äkta sida eller inte så är ett bra tips att göra en Google-sökning på sidans webbadress. Google och andra sökmotorer rankar webbsidor, vilket innebär att de riktiga sidorna kommer högre upp i träfflistan än de falska.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Följaktligen, hur säkert är https?

Amerikanska FBI går nu ut och varnar för att protokollet Https (Hypertext transfer protocol secure) inte garanterar någon säkerhet – något många verkar tro. Protokollet innebär att det finns en krypterad och säker anslutning till en server, men säger det ingenting om att själva servern är säker. Dessutom, Är sajten säker? Det är det protokoll som gör att webbplatsens innehåll kan visas. Idag använder dock de allra flesta hemsidor HTTPS där S:et står för Secure. Du kan se om en hemsida är HTTP eller HTTPS genom att klicka till vänster om adressen till hemsidan i ditt webbläsarfönster.

Kan inte upprätta en säker anslutning?

Felet visas om du har ett antivirusprogram med HTTPS-skydd eller HTTPS-genomsökning. Antivirusprogrammet stör Chromes säkerhetsfunktioner. Testa att stänga av antivirusprogrammet. Om sidan öppnas måste du inaktivera antivirusprogrammet när du använder säkra webbplatser. Är Google Chrome säkert? Chrome är säkert som standard och skyddar dig mot farliga och bedrägliga webbplatser som kan stjäla dina lösenord eller angripa datorn med virus. Avancerad teknik som webbplatsisolering, sandlådor och förutsägande skydd mot nätfiske håller dig och din data säker.

Kan inte ansluta till servern?

Kontrollera nätverkskabeln eller den trådlösa anslutningen till servern och TV:n. Kontrollera om ditt nätverk är ordentligt konfigurerat på din TV. Kontrollera din nätverkskabel/trådlösa anslutning eller din server. TV:n kan ha förlorat anslutningen till servern.

By Bronwyn Emmert

Similar articles

Vilket är det minst rekommenderade avståndet mellan ratten och kroppen? :: Hur skaffar man SSL-certifikat?
Användbara länkar