Hem > r > Är Discord Gratis?

Är Discord gratis?

Det är nu möjligt med Discord Nitro och Discord Nitro Classic! Det är dock viktigt att notera att Discords grundfunktioner förblir kostnadsfria! Gruppsamtal, skapa hur många servrar du vill och allt annat kul däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Följaktligen, Är discord bra?

För den som spelar är det som regel mest relevant att kunna snacka via mikrofon med vännerna eller andra lagspelare, och då är Discord en av de bästa lösningarna, enligt experten. - Tjänsten belastar inte din dator mycket, det gör att den upplevs som stabil. Det är något som Discord får mycket beröm för. Med tanke på detta, hur man laddar ner discord? Vi hjälper dig att ladda ner och installera Discord – Prata och chatta på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder Discord – Prata och chatta på pc.

Är Discord svenskt?

Discord (engelska: [dɪskɔɹd] ( lyssna)) är en proprietär gratisprogramvara och IP-applikation avsedd för spelföreningar. Vilka använder Discord? Discord är en röst- och textchatt app som är populär bland spelare. Den kan användas för att prata med andra spelare när du spelar spel. Eller så kan du byta tips och råd med andra spelare i spel-specifika servrar (liknande online-forum).

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Med hänsyn till detta, hur mycket kostar discord?

För det mesta är Discord gratis att använda. Det kostar inte att använda appen eller att starta en server. Men om du älskar upplevelsen kan du prenumerera på Discord Nitro . Är Discord lämpligt för barn? Discords Användarvillkor kräver att personer är äldre än en minimiålder för att få tillgång till vår app eller webbplats, så vi kräver att våra användare bekräftar sin ålder för att uppfylla kravet på minimiåldern.

Följaktligen, hur gammal för att använda discord?

F: Varför uppdaterade Discord sin åldersgräns från 12+ till 17+? S: Discord uppdaterade sin åldersgräns till 17+ på Apples begäran. Vi arbetar hårt för att skapa robusta kontroller och principer för att hjälpa till att säkerställa att minderåriga inte utsätts för innehåll som är olämpligt för dem. Därmed, Är discord anonymt? I Discord använder man sig främst av alias, vilket möjliggör även anonymt deltagande.

Folk frågar också vad ska man heta på discord?

Kanalsmeknamn

  • En av de grymt bra sakerna med Discord är att du inte bara är inklämd i en liten grupp av vänner.
  • Och klicka på "Ändra smeknamn".
  • Ange ditt nya smeknamn här, och klicka på Spara.
  • Om du är ett fan av snedstreckskommandon, kan du skriva "/ nick" och sedan ange ditt smeknamn för att få samma effekt!

By Ruggiero

Similar articles

Varför Discord? :: Vilka kanaler finns på Discovery Plus?
Användbara länkar