Hem > V > Varför Discord?

Varför Discord?

Vad gör Discord bättre än andra VoIP-tjänster (som Skype)?

Om du har installerat Discordappen på din dator kan du komma åt den via en överläggning när du spelar spel. Därefter kan du antingen tweaka ljudnivåer eller skriva något snabbt utan att behöva alt / fliken till ett annat fönster.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med detta i åtanke, kan inte ladda ner discord?

Starta om ditt system. I vissa fall så är dessa steg nödvändiga. Ställ in Discord-applikationen (%LocalAppData%/Discord/most recent version) så att den körs som Administrator och ställ in Kompatibilitetsläge till Windows 7 eller 8 (försök med båda). Dessutom, hur lämnar man en discord server? Öppna dina serverinställningar genom att klicka på servernamnrutan: 2. Klicka på papperskorgsikonen och godkänn raderingen av servern. Boom!

Hur pratar man på Discord?

Här tar vi hand om hur Discords två röstlägen fungerar - "Tryck för att prata" samt "Röstaktiverad". För att komma åt någon av dessa kan du gå in på dina användarinställningar och sedan klicka på fliken "Röst". Detta är sannolikt den mest använda metoden. Hur tjänar Discord pengar? Tjäna pengar på Discord

Vad du tjänar beror på prenumerationsplanen som beställs av varje kund du värvar.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Hur många användare har Discord?

I ett nypublicerat pressmeddelande har Discord klargjort att deras plattform för röst- och textchatt lyckats ansamla 250 miljoner registrerade användare sedan lanseringen för fyra år sedan. Endast det senaste året har plattformen lyckats öka sitt användarantal med omkring 120 miljoner användare. Vad betyder Discord aktier? Denna Discord gruppen om aktier och sparande är till för dig som: Vill lära dig mer om aktier och sparande. Har ett intresse för ekonomi och vill komma i kontakt med likasinnade. Tror på ett långsiktigt sparande i fonder och stabila bolag.

Vem gjorde Discord?

Discord är ett VoIP-program som släpptes 2015 av före detta spelföretaget Hammer & Chisel. Deras idé var att bygga en VoIP-applikation för en ny generation. Discord är från grunden byggd att vara gjord för kommuni- kation mellan folk som spelar datorspel[3]. Vad händer med Discord? Discord avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna. Det här diagrammet visar inrapporterade problem under de senaste 24 timmarna jämfört med det vanliga antalet rapporter för ett givet klockslag. Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen.

Vad kostar Discord Nitro?

Discord Classic är prissatt till 9,99 dollar per månad eller 99,99 dollar per år och vi betalar för ett helt år på en gång (vilket innebär 16% rabatt).

By Hadwyn Labarbara

Similar articles

Hur många vänner kan man ha på Discord? :: Är Discord gratis?
Användbara länkar