Hem > H > Hur Uppdaterar Man Discovery Plus På Samsung Tv?

Hur uppdaterar man Discovery plus på Samsung TV?

Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Läs mer

Related

Vad betyder siffrorna på Samsung TV?

Det är siffrorna och bokstäverna i produktnamnet som betyder detta. QLED-modeller har bokstaven Q först. TV:n är tillverkad för den europeiska marknaden.

Finns Discovery plus på Samsung TV?

discovery+ är tillgängligt på de flesta smartphones, surfplattor, webbläsare samt Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV:s, Samsung Smart TV:s och LG Smart TV:s. Och därefter, hur får jag discovery plus på min tv? Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+.

Därmed, varför funkar inte discovery plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Kan inte streama Discovery Plus? Öppna discovery+-appen på din Android-enhet och leta efter Chromecast-ikonen i det övre högra hörnet. 2. Klicka på Chromecast-ikonen. Nu ser du en lista över hittade Chromecast-enheter.

Related

När kom Samsung A51 ut?

En ny telefon kommer ut i början av 2020, men den har ingen trådlös laddning. Den fanns inte med till många kunders besvikelse.

Man kan också fråga hur uppdaterar man till nya discovery+?

Ändringarna kommer först att införas på streamingtjänstens hemsida. Därefter kommer de att komma till mobilen, surfplattan, TV:n och andra de övriga enheterna. När uppdateringarna har genomförts kommer användaren att bli ombedd att logga in på var och en av de enheter som du använder Discovery+ på. Med detta i åtanke, hur kopplar man discovery plus till tv? Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Kan man streama Discovery?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel. Hur många kan streama Discovery Plus samtidigt? Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt. Antalet användare anslutna till ett konto är inte begränsat.

Hur ser man Discovery plus Gratis?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

By Rodrigo

Similar articles

Varför funkar inte Discovery Plus? :: När invigs OS 2022?
Användbara länkar