Hem > V > Varför Funkar Inte Discovery Plus?

Varför funkar inte Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, finns discovery plus på samsung tv?

discovery+ är tillgängligt på de flesta smartphones, surfplattor, webbläsare samt Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV:s, Samsung Smart TV:s och LG Smart TV:s. Hur uppdatera discovery+? Hur uppgraderar jag mitt abonnemang via Google?

  1. Öppna discovery +-appen på din telefon/surfplatta.
  2. Hitta ett program som kräver ett annat abonnemang (sportinnehåll, till exempel) och försök starta uppspelningen.
  3. Tryck på knappen för att uppgradera.
  4. Välj det abonnemang du vill ha.

Följaktligen, kan inte streama discovery plus?

Öppna discovery+-appen på din Android-enhet och leta efter Chromecast-ikonen i det övre högra hörnet. 2. Klicka på Chromecast-ikonen. Nu ser du en lista över hittade Chromecast-enheter. Man kan också fråga vad har hänt med discovery? Vad har hänt? Discovery Networks Sweden äger ett antal tv-kanaler och har ett avtal med Telenor som äger Canal Digital Kabel-TV. Avtalet löpte ut 31 januari och parterna har ännu inte lyckas komma överens om en förlängning. Under tiden som förhandlingen pågår har vi inte rätt att distribuera deras kanaler.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur kommer jag igång med Discovery Plus?

Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.
Varför funkar inte Discovery plus på Apple TV? Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter.

Följaktligen, kan man streama discovery?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel. Hur många kan streama Discovery Plus samtidigt? Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt. Antalet användare anslutna till ett konto är inte begränsat.

Varför har Kanal 5 försvunnit?

Comhem/Boxer och Discovery Networks lyckades inte komma överens om ett nytt distributionsavtal. Nu släcks kanalerna, däribland Kanal 5, ned för miljoner tv-tittare.

By Norvin

Similar articles

Hur får jag Kanal 5? :: Hur uppdaterar man Discovery plus på Samsung TV?
Användbara länkar