Hem > V > Varför Funkar Inte Discovery Plus På Apple Tv?

Varför funkar inte Discovery plus på Apple TV?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur fungerar webos?

Genom att helt enkelt röra en NFC-aktiverad smartphone mot fjärrkontrollen kan tittarna dela innehåll från sina telefoner till tv:n eller tvärtom. Användare kan visa innehåll som är lagrat på sina mobiltelefoner på sina LG-TV-apparater medan de fortsätter att använda sina favoritappar och funktioner på telefonen. Hur laddar man ner HBO på LG tv? För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store och sök efter HBO Max. Välj därefter Enhetskompatibilitet och logga in med din LG användar-ID för att se om din TV är kompatibel. Ladda ner HBO Max-appen på din LG Smart TV och logga in.

Hur kan jag få TV4 Play på min tv?

Börja din TV-kväll här! Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android. Hur ser man Discovery plus Gratis? Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur ser man Discovery +?

discovery+ – Appar på Google Play. Och en annan fråga, varför kan jag inte skärmdubblera? Kontrollera om du behöver hjälp efter varje steg. Se till att dina AirPlay-kompatibla enheter är på och nära varandra. Kontrollera att enheterna är uppdaterade till den senaste mjukvaran och att de använder samma wifi-nätverk. Starta om enheterna som du vill använda med AirPlay eller skärmdubblering.

Dessutom, har lg apple tv?

Det är enkelt att ställa in Apple TV-appen och börja titta på en smart TV från LG. När du öppnar appen på den smarta TV:n kan du utforska Apple TV+, bläddra bland filmer och TV-program samt Apple TV-kanaler eller titta på gratisavsnitt. Vilka Samsung har AirPlay? Samsung

  • Samsung FHD/HD 4-, 5-serien (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6-, Q7-, Q8-, Q9-serien (2018, 2019, 2020)
  • Samsung QLED 8K Q9-serien (2019, 2020)
  • Samsung The Frame-serien (2018, 2019, 2020)
  • Samsung Serif-serien (2019, 2020)
  • Samsung UHD 6-, 7-, 8-serien (2018, 2019, 2020)

Följaktligen, har min lg tv inbyggd chromecast?

Konfigurera tv:n med inbyggd Chromecast via

  • Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som tv:n eller skärmen med inbyggd Chromecast.
  • Installera Google Home-appen.
  • Öppna Google Home-appen .
  • Följ anvisningarna.
  • Så där, konfigurerat och klart!

By Estus

Similar articles

Vem har gjort serien ligga? :: Hur uppdaterar man Discovery plus på tvn?
Användbara länkar