Hem > V > Varför Funkar Inte Discovery Plus På Samsung Tv?

Varför funkar inte Discovery plus på Samsung TV?

Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad. Om det inte är det, tryck på mittknappen. Du får Uppdatera nu och Automatisk uppdatering alternativ. Vi rekommenderar att du väljer Automatisk uppdatering så att du inte behöver uppdatera den manuellt igen i framtiden.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad har hänt med Dplay?

Dplay (eller dplay som man brukade skriva ut varumärket) är namnet på Discovery Networks Sveriges före detta streaming- och video on demand-tjänst. dplay lanserades i Sverige 2015 men den 5 januari 2021 bytte streamingtjänsten namn till Discovery plus (Discovery +). Följaktligen, kan inte streama discovery plus? Öppna discovery+-appen på din Android-enhet och leta efter Chromecast-ikonen i det övre högra hörnet. 2. Klicka på Chromecast-ikonen. Nu ser du en lista över hittade Chromecast-enheter.

Följaktligen, hur uppdaterar man nya discovery plus?

discovery

Hur uppgraderar jag mitt abonnemang via Apple?

  1. Öppna appen Inställningar på din iPhone / iPad.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Prenumerationer.
  4. Tryck på den prenumeration du vill hantera.
Därefter, hur uppdaterar jag till nya discovery plus? Ändringarna kommer först att införas på streamingtjänstens hemsida. Därefter kommer de att komma till mobilen, surfplattan, TV:n och andra de övriga enheterna. När uppdateringarna har genomförts kommer användaren att bli ombedd att logga in på var och en av de enheter som du använder Discovery+ på.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Och därefter, hur kopplar man discovery plus till tv?

Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.
Kan inte logga in Dplay? Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Vad kostar Dplay abonnemang?

Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.
Kan man se Dplay Gratis? På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis! Med Dplay Premium får du dessutom tillgång till ännu mer innehåll - allt från utländska toppserier och dokumentärer till dina lokala favoritprogram.

Följaktligen, kan man streama discovery?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

By Adelbert

Similar articles

Vilka program är Gratis på Discovery Plus? :: Hur streamar man Discovery Plus?
Användbara länkar