Hem > H > Hur Får Man Bort Skärmskydd Glas?

Hur får man bort skärmskydd glas?

Metod 2: Med tandpetare

  1. Ta ett stick på att använda en tandpetare för att bända upp ett av hörnen.
  2. När du kan få ett hörn uppåt, dra med fingrarna, genom och genom att dra gradvis och lika.
  3. Om det är möjligt, skjut in ett kreditkort i hålet och tryck gradvis på det för att lyfta skärmskyddet.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Är silikonskal bra?

Silikonskalet är det mjukaste skal vi säljer. Skalet är lätt att trä på då det är mycket flexibelt. Samtidigt som silikonskalet är följsamt och mjukt, skyddar den mobilen bra mot stötar. Silikonet tar upp en del av stöten och skyddar därmed mobilen. Med detta i åtanke, vilket skal skyddar iphone bäst? Bästa iPhone 11 skal och fodral i läder

  • Mujjo förstklassigt iPhone 11 läderskal.
  • Card Set Series iPhone 11 plånboksfodral.
  • Dux Ducis Skin Pro iPhone 11 flipfodral.
  • Officiellt Apple iPhone 11 silikonskal.
  • Dux Ducis Skin Lite Series iPhone 11 mobilskal.
  • Genomskinligt iPhone 11 Survivor Clear skal från Griffin.

Man kan också fråga Är otterbox bra?

Det säger experterna om mobilskalen

iMore har testat Otterbox Symmetry och ger mobilskalet 4/5 stjärnor. De tycker att skalet är ett slimmat och stilfullt skal som inte snålar med skydd.
Dessutom, vilket skärmskydd är bäst iphone 13? Spigen Glas.tR EZ Fit skärmskydd i härdat glas

Oavsett om du letar efter de bästa iPhone 13 Pro Max -fodralen eller i det här fallet det bästa skärmskyddet för din dyra iPhone, är märket Spigen oundvikligt.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Med hänsyn till detta, vilket skärmskydd till iphone 12?

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ är nästa steg i utvecklingen av skärmskydd i härdat glas. Detta displayskydd ger skärmen på din iPhone 12 Pro Max ett väldigt tåligt skydd mot repor, slag och smuts. Skydda din värdefulla ägodel med ZAGG:s starkaste glasskärmskydd någonsin. Vilket skärmskydd är bäst iPhone 12? ZAGG InvisibleShield Glass Elite Plus

ZAGG säger att Glass Elite + skärmskydd är företagets starkaste glasskärmskydd någonsin. Detta bör förhindra att iPhone 12 eller iPhone 12 Pro-skärmen krossas om den tappas.

Följaktligen, hur fästa skärmskydd?

När skärmskyddet ligger som det ska fäster du det genom ett lätt tryck med pekfingret i mitten av glaset. Du kommer nu se hur skärmskyddet ”kryper” ut från mitten och ut i kanterna och ”suger fast” på displayen. 6. Räta ut eventuella luftbubblor med putsduken genom att jobba dig utåt kanterna och ”trycka ut” bubblorna. Hur sätter man på ett skyddsglas? När skärmen är helt fri från damm och smuts lägger du displayfilmen på din telefon med den röda etiketten (den med en etta på) nedåt. Dra dock inte bort den skyddande filmen än.

Därefter, måste man ha skärmskydd iphone 12?

Det enkla svaret är: Ja, du bör har ett extra skydd på din telefon. När du plockar upp din iPhone 12 ur lådan första gången rekommenderar vi att du omedelbart monterar ett skärmskydd av glas ovanpå skärmen.

By Cacilia Crandell

Similar articles

Hur lång var Löprundan? :: Vad krävs för att köra 144 Hz?
Användbara länkar