Hem > H > Hur Får Man Dplay På Apple Tv?

Hur får man Dplay på Apple TV?

Hämta appar för Apple TV

  1. Öppna App Store-appen.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta.
  3. Välj pris- eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna istället för ett pris eller knappen Hämta är appen redan hämtad.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Varför funkar inte Discovery plus på Apple TV?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter. Följaktligen, hur får jag dplay på min tv? För dig som är parabolkund krävs en internetuppkopplad tv-box för att ha tillgång till tv-kanalerna. Fyll i formuläret nedan för att beställa tjänsten. Beställningen registreras inom 24 timmar. Du kan även logga in på Min sida och enkelt lägga till Dplay direkt.

Vilka appar kan man ladda ner till Apple TV?

Alla de stora internationella tjänsterna har appar för Apple TV:

  • Amazon Prime Video.
  • Crunchyroll.
  • Disney Plus.
  • HBO Nordic.
  • Mubi.
  • Netflix.
  • Paramount Plus.
  • Twitch.
Man kan också fråga hur kan jag se dplay? Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Kan man se Dplay Gratis?

Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden. På motsvarande sätt, kan inte uppdatera discovery plus på tv? Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad. Om det inte är det, tryck på mittknappen. Du får Uppdatera nu och Automatisk uppdatering alternativ. Vi rekommenderar att du väljer Automatisk uppdatering så att du inte behöver uppdatera den manuellt igen i framtiden.

Varför går det inte streama Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Därmed, varför funkar inte discovery plus på min tv? Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Hur får man in Discovery plus på tv?

När du beställer discovery+ måste du aktivera ditt abonnemang på discoveryplus.se inom 30 dagar för att din beställning ska vara komplett. Aktiveringen kan du göra när tv-kanalerna syns i din tv-box.

By Brig Amrudin

Similar articles

Varför kan jag inte se Dplay? :: Vad är DP kabel?
Användbara länkar