Hem > V > Varför Kan Jag Inte Se Dplay?

Varför kan jag inte se Dplay?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur får jag Discovery plus på min tv?

Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+. Med detta i åtanke, hur får jag dplay på min tv? För dig som är parabolkund krävs en internetuppkopplad tv-box för att ha tillgång till tv-kanalerna. Fyll i formuläret nedan för att beställa tjänsten. Beställningen registreras inom 24 timmar. Du kan även logga in på Min sida och enkelt lägga till Dplay direkt.

Hur uppdaterar jag Discovery på tvn?

Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet). Varför kan jag inte uppgradera Discovery Plus? Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på "Ändra plan". Tryck på "Ändra abonnemang", under den typ av abonnemang du vill byta till.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Var kan man se Kanal 5 gratis?

Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis! Och därefter, kan man se dplay gratis? Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden.

Dessutom, varför går det inte att se filmer?

Steg 1: Testa en annan internetanslutning

Om du är ansluten till ett mobilnätverk ansluter du till Wi-Fi. Om du är ansluten till Wi-Fi ansluter du till ett mobilnätverk. Beroende på vilket slags dataabonnemang du har kan det tillkomma avgifter när du streamar eller laddar ned filmer eller tv-program.
Hur kopplar man Discovery plus till tv? Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Folk frågar också varför kan jag inte logga in på discovery plus på tv?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

By Perla

Similar articles

Hur många samtidiga användare Dplay? :: Hur får man Dplay på Apple TV?
Användbara länkar