Hem > H > Hur Många Samtidiga Användare Dplay?

Hur många samtidiga användare Dplay?

Du kan använda upp till fem stycken enheter med ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV.

Läs mer

Related

Hur många ord är det på en A4?

En vanlig A4-blankett rymmer cirka 500 ord. Det finns 4 500 tecken.

Därmed, hur många kan titta på discovery plus samtidigt?

Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt. Antalet användare anslutna till ett konto är inte begränsat. Dessutom, hur många kan streama samtidigt? På Viaplay kan man som mest vara inloggad på fem enheter samtidigt. Om du skulle försöka att logga in på en sjätte enhet så kommer det ett meddelande som säger att du redan är inloggad på fem enheter. Detta är av säkerhet så att inte andra kan använda ditt konto utan din vetskap.

Följaktligen, hur många profiler på discovery?

Du kan skapa upp till 5 profiler per konto. Vad kostar Discovery plus i månaden? Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket.

Related

Hur många kalorier bränner man på 14000 steg?

En person kan förbränna upp till 500 kalorier genom att gå 10 000 steg. Om du går 10 000 steg om dagen förbränner du 3 500 kalorier i veckan. Du måste se till att du förbränner fler kalorier än du förbrukar för att få en hållbar viktminskning.

Man kan också fråga vilka program är gratis på discovery plus?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang. Man kan också fråga hur laddar jag ner discovery plus gratis? Vi hjälper dig att ladda ner och installera discovery+ på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder discovery+ på pc.

Folk frågar också hur många användare på hbomax?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll. Hur många användare kan man vara på Netflix? Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser.

Hur många kan dela på Allente?

På Allente kan man som max använda 4 enheter samtidigt.

By Rankin Degeyter

Similar articles

Hur räknar man ut procentuell minskning? :: Varför kan jag inte se Dplay?
Användbara länkar