Hem > r > Är Instagram Nere?

Är Instagram nere?

Flera populära appar som Instagram, Whatsapp och Facebook messenger har just nu tekniska problem, enlig Downdetector. På Twitter, som däremot verkar fungera som vanligt, skriver användare i flera länder att apparna ligger nere. Instagram fungerar igen efter det tekniska problemet.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Är det problem med Instagram idag?

För tillfället är det stora driftstörningar på Facebook och Instagram, något som gör det svårt att logga in på tjänsterna eller använda vissa av funktionerna. Problemen berör även Messenger och Whatsapp som också ägs av Facebook. Dessutom, hur länge kommer instagram ligga nere? Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger, som alla ägs av Facebook, låg nere över sex timmar på måndagen. Användare världen över började rapporterade problemet vid 17-tiden enligt Downdetector. När man försöker öppna sajterna och apparna möttes användarna av ett felmeddelande.

Med tanke på detta, vad har hänt med facebook och instagram?

Användare i hela världen har problem med Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger. Nu rapporterar även användare att Wordfeud också ligger nere. Enligt Downdetector, har användare problem med att komma in i apparna. Apparna slutade fungera strax efter 17, enligt Downdetector. Hur gör man för att gå med i Instagram? Instagram-app för Android:

  1. På inloggningsskärmen trycker du på Få hjälp med att logga in nedan för Logga in.
  2. Ange användarnamn, e-post eller telefon eller tryck på Logga in med Facebook.
  3. Tryck på Nästa och följ anvisningarna på skärmen.

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

När kommer Instagram tillbaka?

Instagrams chef Adam Mosseri säger, i samband med en hörning i den amerikanska senaten gällande Instagram och tonåringars säkerhet, att företaget planerar för att ta tillbaka Instagrams kronologiska flöde i någon form under 2022. Dessutom, varför kan jag inte uppdatera flödet på instagram? En av de vanligaste anledningarna till att Instagram inte uppdaterar ditt flöde är en långsam eller laggy Internet anslutning. Eftersom anslutningen inte är tillräckligt snabb kan Instagram inte ladda de senaste bilderna och videorna.

Och en annan fråga, vilka appar ligger nere?

Användare i hela världen hade under måndagskvällen problem med Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger. Även Wordfeud låg nere. Apparna slutade fungera strax efter 17, enligt Downdetector. Varför fungerar inte nyhetsflödet på Facebook? Du måste rensa App Cache regelbundet om du stöter på problem med en eller flera av apparna installerade på din Android-smarttelefon. Det låter dig uppdatera din app och snabbar upp den.

Därmed, varför funkar inte facebook idag?

Besök Downdetector Methodology för att ta reda på mer om hur Downdetector samlar in statusinformation och upptäcker problem.

By Rudie

Similar articles

Kan man bli kapad på Instagram? :: Hur mycket kostar Photoshop Elements?
Användbara länkar