Hem > V > Vill Inte Bli Firad På Facebook?

Vill inte bli firad på Facebook?

Gå till Kontaktuppgifter och allmän info. Här ser du exempelvis din födelsedag och ditt födelseår. Till höger om respektive uppgift finns en ikon där du kan ändra Välj målgrupp. Här kan du exempelvis välja att uppgiften ska vara hemlig genom att välja Bara jag.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur ser man vem som fyller år på facebook?

Födelsedagar på Facebook – Så vet du när din kompis fyller år

  1. Börja med att logga in på ditt Facebook konto.
  2. Gå till din profil.
  3. Tryck på vänner.
  4. Välj sedan födelsedagar.
  5. Nu kan du se dom närmaste kommande födelsedagarna eller så kan du söka efter dina vänner för att se deras födelsedag.
Hur gör man för att skicka födelsedagskort på Facebook? Skicka gratis vykort, julkort, födelsedagskort, grattiskort online för alla tillfällen! Tusentals e-kort och e-vykort att välja mellan för alla fällen! Skicka gratis julkort, vykort, gratulationskort, födelsedagskort hur enkelt som helst!

Följaktligen, kan man byta sin födelsedag?

En förutsättning för att få ändra sin nuvarande födelsetid är att nuvarande uppgifter är felaktiga och att man kan styrka att de nya uppgifterna är riktiga. Det går alltså inte ändra sin födelsedag endast för att man hellre vill vara född ett annat datum. Det är den person som begär ändringen som har bevisbördan. Hur ändrar man hur gammal man är på Facebook? Så här ändrar du ditt födelsedatum:

  1. Tryck på Profil längst upp i Facebook.
  2. Tryck på Om under din profilbild.
  3. Bläddra ned och tryck på Redigera bredvid Födelsedatum.
  4. Använd listmenyn för att ändra ditt födelsedatum och tryck sedan på Spara.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur gammal måste man vara för att vara med på Facebook?

Alla Facebook-användare måste vara minst 13 år innan de kan skapa ett konto (inom vissa jurisdiktioner kan åldersgränsen vara högre). Vilka fyller år idag?

Clayton Goodell, amerikansk musiker och sångare38 år
Kurt Gödel, österrikisk-amerikansk matematiker1906 - 1978
Carl Bonde, svensk dressyrryttare1872 - 1957
Tobias Asser, nederländsk jurist1838 - 1913
Carl Fredrik Scheffer, svensk författare1715 - 1786

Följaktligen, hur grattar man någon på facebook?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Tryck på Inlägg. Därefter, hur skriver man en födelsedagshälsning? Stora gratulationer på din stora dag min älskling, du är min själsfrände. Stora gratulationer på din födelsedag kompis. Må alla dina drömmar gå i uppfyllelse och all världens framgång följa dig genom resten av livet! Stort grattis och många lyckönskningar på din speciella dag.

Dessutom, kan inte gratulera på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa din info i avsnittet Om nedanför din profilbild. Bläddra ned till Allmän information och tryck på Redigera. Använd listmenyerna för att ändra ditt födelsedatum och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se det.

By Sacci Ferrin

Similar articles

Hur tackar man på Facebook? :: Vad betyder ordet ignorera?
Användbara länkar