Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Vissa Hemsidor Safari?

Varför kan jag inte öppna vissa hemsidor Safari?

Ladda om sidan. Om en sida inte öppnas eller laddas kan du försöka att uppdatera den: Välj Visa > Uppdatera sida eller tryck på Kommando-R. Om det inte fungerar trycker du på Kommando-Q för att avsluta Safari. Öppna sedan Safari på nytt och försök igen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur få tillbaka Safari på iPhone?

För att sätta tillbaka safari på iPhone-dockan, tryck och håll ner Safari-appikonen och fortsätt att hålla den tills du kan lägga till appen tillbaka till startskärmen. Och en annan fråga, hur tar man bort parkoppling iphone? Ta bort din kopplade iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryck på Inställningar, på ditt namn och tryck sedan på Medier och köp.
  2. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Ta bort den här enheten.

Vart är mitt Apple-ID inloggat?

Ha koll på vilket Apple-ID som är inloggat på din enhet

iPhone, iPad eller iPod touch: Inställningar > [ditt namn] Inställningar > [ditt namn] > iTunes och App Store. Inställningar > Meddelanden > Skicka och ta emot.
Kan inte visa betrodda enheter? Du kanske ser en enhet som inte längre är din och därför inte borde finnas på listan. Genom att klicka på «Ta bort» försvinner den automatiskt och det är inte längre en enhet som kan godkänna ändringar i ditt konto. Du kan hitta enheter som väntar på att verifieras att vara en del av dina pålitliga enheter.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Varför kommer jag inte in på vissa hemsidor?

Steg 1: Kontrollera internetanslutningen. Kontrollera att datorn är ansluten till Wi-Fi eller ett trådbundet nätverk. Försök läsa in fliken med felet igen. Därmed, kan inte öppna vissa sidor på internet iphone? Anslut till ett annat nätverk

Försök att läsa in en webbsida, t ex www.apple.com/se med mobildata. Om du inte har mobildata försöker du ansluta till ett annat Wi-Fi-nätverk och därefter läsa in webbplatsen.

Kan inte öppna någon webbläsare?

Testa först att starta om modemet och routern. Om det inte fungerar kontaktar du webbplatsens ägare och talar om att du har problem med att läsa in webbsidan. Vissa appar kan förhindra att Chrome fungerar som det ska. Öppna Chrome på datorn. Hur få tillbaka Safari? Är det någon som vet hur jag kan lägga tillbaka Safari här? Safara borde ligga bland de andra programmen, gör så att du trycker och håller på ett program i några sekunder så alla ikonerna börjar skaka. Sedan bara dra safari tillbaka dit det ska vara.

Hur laddar man ner Safari på iPhone?

Uppdatera Safari på en iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Tryck på Programuppdatering.
  4. Installera alla uppdateringar eller uppgraderingar som visas. Den senast uppdaterade versionen av Safari ingår i den senaste versionen av iOS eller iPadOS.

By Fugate

Similar articles

Hur mycket kostar ett Kuver? :: Kan iPhone 7 ha iOS 15?
Användbara länkar