Hem > H > Har Tre Tvillingkort?

Har Tre Tvillingkort?

@Christian Persson Tre har inget som heter tvillingkort, rakt av. Antingen har du 3Samla, som kostar 99kr/månad per extra simkort och som ger ett till abonnemang - med samtal, surf osv. Du kan även ha det som kallas 3Extra SIM, det kostar 49kr/månad och gör att datapotten kan delas - endast för surf alltså.

Läs mer

Related

Har Telia Tvillingkort?

Det är inte möjligt att ha två simkort på samma abonnemang. Du kan ta bort tjänsten Extrasim om du har ett av abonnemangen. Telia, det finns ett behov av flera simkort på samma abonnemang.

Följaktligen, hur många extra användare kan man ha på 3?

Lägg till upp till fem extra användare i ditt huvudabonnemang. Varje extra användare som du lägger till kostar 99 kr/mån. Vad kostar ett extra simkort? Ett extra sim-kort (en till användare) kostar 199 kronor per månad för eget mobilnummer med möjlighet att ringa, surfa och smsa. För bara möjlighet att surfa kostar det 89 kronor per månad.

Därefter, kan man få 2 simkort till samme nummer?

Kan du ha dubbla simkort med samma nummer? Nej, du kan inte ha dubbla SIM-kort med samma nummer hos någon av de svenska operatörerna. Med hänsyn till detta, kan man ha två sim-kort till samma nummer? Dual sim innebär att du kan ha två sim-kort kopplade till mobilen. Perfekt för dig som vill ha ditt företagsnummer och privata nummer på samma mobil. Det funkar olika beroende på vilken mobil du har. Om du har Android finns det redan plats för två sim-kort, men du kan välja att ha e-sim.

Related

Hur många Tvillingkort kan man ha?

Om du har en sim-port på din dator kan du använda din extra data-sim direkt i datorn. Upp till 5 extra data-sims kan anslutas till ditt företagsabonnemang.

Vilka har Tvillingkort?

✅ Vilka operatörer har extra simkort? De större operatörerna Telia, Tele2, Telenor och Tre erbjuder extra simkort med olika lösningar. Även mindre operatörer som Halebop och Karma Mobil har extra simkort. Man kan också fråga hur fungerar tvillingkort? Tvillingkort blir Extra data-sim

Den stora skillnaden är att man inte kan ringa ut på ett extra data-sim, men du kan surfa precis som vanligt. Det innebär att många använder sina extra data-sim i till exempel en surfplatta, mobil bredbandsrouter eller direkt i datorn om den har sim-port.

Vad kostar ett Tvillingkort?

Ett extra datakort kostar 99 kr per månad och har en uppsägningstid på 30 dagar. Med detta i åtanke, hur funkar familjeabonnemang? Med ett familjeabonnemang kan du samla flera personer i ett och samma abonnemang. Ni som tillhör abonnemanget delar på surfen och allt samlas på samma faktura. Ju fler som är anslutna till familjeabonnemanget, desto billigare blir det.

Följaktligen, hur fungerar familjeabonnemang?

Ett familjeabonnemang fungerar precis som ett vanligt mobilabonnemang hos Tele2, med fria samtal, sms och mms. Varje familjeabonnemang har sin egna datamängd och när du åker utomlands ingår upp till 50 GB mobildata. Med abonnemanget Obegränsad ingår även samtalsminuter från Sverige samt surf i 25 länder utanför EU/EES.

By Erminna

Similar articles

  • Hur fungerar Tvillingkort?

    Den stora skillnaden är att du inte kan ringa upp med en extra datasimulator, men du kan surfa. Om datorn har en sim-port är det många som använder sin extra data-sim på olika sätt.

Vad är Huvudabonnemang? :: Hur kan man tjäna lätta pengar?
Användbara länkar