Hem > V > Vad Är Huvudabonnemang?

Vad är Huvudabonnemang?

Till huvudabonnemanget kan du sen lägga till upp till åtta användare. Du får välja om användaren ska kunna ringa, messa och surfa och ha ett eget mobilnummer, eller bara kunna surfa (perfekt för surfplattan).

Läs mer

Kan man få två simkort?

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. Till exempel ett simkort för jobbnumret och ett för ditt privata abonnemang. Det beror på vilken mobil du har, om du kan använda flera simkort eller inte. Man kan också fråga kan man beställa extra simkort? I dagsläget är det främst de största operatörerna som erbjuder extra simkort. Om din operatör erbjuder extra simkort kan du enkelt beställa ett direkt på operatörens hemsida. Vissa av operatörerna kan även kalla det familjeabonnemang, men principen är ofta densamma – ett abonnemang och flera användare.

Dessutom, kan man ha två simkort med samma nummer comviq?

Nu gör Comviq eSIM det möjligt att antingen välja bort det traditionella SIM-kortet, eller kombinera två nummer på samma mobil. Perfekt om du vill växla mellan ditt privata abonnemang och jobbabonnemanget, eller om du har ett separat nummer när du ringer familjen utomlands. Kan man ha två abonnemang hos samma operatör? När du samlar två eller flera abonnemang på ett och samma konto läggs den individuella surfen för varje abonnemang i en gemensam pott. Detta innebär att om du har två telefoner med olika abonnemang kan du samla båda på en enda plats. Valfritt antal mobil- och bredbandsabonnemang kan läggas till.

Dessutom, hur funkar telefonen med dubbla simkort?

I vissa områden kan dataöverföringshastigheterna bli lägre om två SIM-kort sätts i enheten än om ett SIM-kort sätts i. Du kan använda den andra SIM-platsen för att sätta in ett microSD minneskort och utöka lagringsutrymmet. Och därefter, hur fungerar det med dubbla simkort? Tryck på “Inställningar” → Tryck på “Anslutning” → 4. Tryck på “SIM-kortshanterare” → 5. Tryck på “SIM-kort” → 6. Tryck på “PÅ” för att aktivera det.

Har hallon Tvillingkort?

Idag erbjuder vi på hallon inte tvillingkort till våra abonnemang, utan bredbandsabonnemang och mobilabonnemang separat. Vill du ha två simkort behöver du alltså ha två abonnemang. Har Comviq Tvillingkort? Det måste ha blivit något missförstånd, vi erbjuder inga tvilling SIM-kort. Men du kan självklart hämta ut ett ersättnings SIM-kort med samma mobilnummer. Hälsningar Comviq!

Dessutom, måste man ha tvillingabonnemang?

Att nappa på tv-operatörernas erbjudanden kan bli dyrt, i alla fall om du har många tv-apparater. Efter att vi gått igenom deras olika förslag visade det sig nämligen att samtliga innebär att du dels behöver betala för ett tvillingabonnemang, dels för en digitalbox per tv.

By Katushka

Hur kopplar man en extra skärm till laptop? :: Har Tre Tvillingkort?
Användbara länkar