Hem > H > Hur Får Jag Messenger På Datorn?

Hur får jag Messenger på datorn?

Tidigare var du tvungen att öppna webbläsaren i datorn för att läsa meddelanden och svara via Messenger, men nu går det alltså direkt via appen. Funktionerna i Messenger-appen för dator är i stort sett desamma som i mobilen. Du kan så klart skriva, skicka bilder, men även ringa samtal med röst eller även med video.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Hur laddar man ner Facebook på datorn?

Vi hjälper dig att ladda ner och installera Facebook på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder Facebook på pc.
Varför fungerar inte Messenger på datorn? Om du har problem med att logga in på Messenger kontrollerar du att du har installerat den senaste versionen av Messenger-applikationen. Det gör du genom att gå till telefonens eller surfplattans applikationsbutik (t. ex. Apple App Store, Google Play Butik) och hämta eventuella uppdateringar.

Vilken Messenger utan Facebook?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten. Hur fungerar videosamtal på Messenger? Messenger mobilapp för iOS och Android

Från chattområdet öppnar du en konversation med personen eller gruppen du vill videochatta och klickar sedan på ikonen för videosamtal. Obs! Om du inte är ansluten till Wi-Fi när du ringer ett videosamtal med din mobila enhet använder funktionen din befintliga dataplan.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Följaktligen, hur använder man messenger?

I Messenger kan du skriva meddelanden ("chatta") och ringa personer som du är vän med på Facebook.

  1. Här kan du skriva ett nytt meddelande.
  2. Här kan du söka efter vänner att kontakta.
  3. Här ser du små profilbilder för vänner som du har chattat eller pratat med tidigare.
Folk frågar också varför kan jag inte ladda ner facebook appen? Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Facebook och försök sedan ladda ned igen. Läs Googles felsökningstips för nedladdningsproblem. Avinstallera din Facebook-applikation, starta om din telefon och ominstallera sedan Facebook-applikationen från Google Play Butik.

Hur installerar man Facebook?

Se vad som är nytt i appen och installera den senaste versionen genom att gå till sidan Facebook för mobilen eller besöka telefonens appbutik (t. ex. iTunes App Store eller Google Play Butik). Du kan även få åtkomst till Facebook via en mobilwebbläsare. Hur gör man ett företagskonto på Facebook? Så här skapar du en sida för ditt företag på en dator:

  1. Öppna din Facebook-profil.
  2. Överst på startsidan väljer du Skapa och väljer Sida.
  3. Namnge din sida.
  4. Lägg till en kategori som beskriver din sida.
  5. Ange dina företagsuppgifter, som adress och kontaktuppgifter.
  6. Välj Fortsätt.
  7. Du kan lägga till en profilbild på sidan.

Dessutom, hur uppdaterar jag messenger?

Så installerar du

  1. Installera på Android-telefon. Öppna Play Butiken och klicka på sökfältet.
  2. Steg 2. Skriv in Messenger i sökfältet. Klicka på sök.
  3. Steg 3. Klicka på Installera för att ladda ner appen.

By Roosevelt Wickus

Similar articles

Kan inte ta emot meddelanden på Messenger? :: Varför kan jag inte ta emot SMS från en person?
Användbara länkar