Hem > K > Kan Inte Ladda Upp Bilder På Facebook Iphone?

Kan inte ladda upp bilder på Facebook Iphone?

Här är några saker du kan prova om du har problem med att lägga till eller publicera foton från en mobil enhet.

  • Kontrollera internetanslutningen:
  • Kontrollera att du bara delar ett foto:
  • Starta om eller uppdatera appen:
  • Starta om eller uppdatera din mobila enhet:
  • Kontakta oss om problemet kvarstår.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan man dölja bilder på Facebook?

Steg 1: Gå till din Facebook-profil och klicka sedan på Bilder knappen under omslagsbildet. Steg 2: Klicka på album och välj ett album som du vill ändra sekretessinställningarna för. Steg 3: Öppna albumet och klicka på Målgruppsväljare knapp. Nästa för att välja ett alternativ efter dina behov. Dessutom, var hittar jag foton på facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned och tryck på Foton.

Och en annan fråga, kan inte ladda upp bilder?

Om du ändå har problem med att ladda upp din bild kan du prova en annan webbläsare och kontrollera din internetuppkoppling. Vi rekommenderar Google Chrome eller Internet Explorer/Edge. Tänk på att stora bilder kanske inte kan laddas via din mobila uppkoppling. Varför ser jag inga bilder på Facebook? Om Facebook inte ser ut på rätt sätt i din webbläsare kan det bero på ett cacheproblem eller ett tillfälligt dataproblem. Om detta inte löser problemet kan det bero på att du använder webbläsartillägg från tredje part. Vi rekommenderar att du avaktiverar dessa tillägg innan du försöker besöka webbplatsen på nytt.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Följaktligen, kan inte lägga upp inlägg på facebook?

Tänk på att det här formuläret endast är till för feedback och att du inte kommer att få något svar. Inkludera ingen personlig information om dig själv eller någon annan. Läs mer om hur man anmäler något till Facebook. Din feedback hjälper oss att förbättra det här svaret. Varför går det inte att ladda upp bilder på Instagram? Det första vi bör göra när vi inte kan publicera foton på Instagram är att kontrollera om Instagram är nere. Den snabbaste metoden att kolla om Instagram -servrarna är nere det är via webben Nedre detektor. Via denna sida kan vi veta antalet incidenter rapporterade av användare under de senaste 24 timmarna.

Följaktligen, hur lägger man ut på facebook?

Så här gör du inlägg på en sida som du besöker:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Sök efter den sida du vill publicera på och välj den sedan på rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Skriv något på sidan.
  4. Skriv inlägget och tryck på Publicera.
Vem kan se mina inlägg på Facebook? Tänk på följande: Alla kan se dina offentliga uppgifter som namn, profilbild, omslagsbild, kön, användarnamn, användar-id (kontonummer) och nätverk (läs mer om varför). Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren.

Hur låser man bilder på Facebook?

Del 1: Blockera foton på Facebook med Manage Activity

Steg 1: Gå till Inställningar menyn på din Facebook. Steg 2: Välj aktivitets~~POS=TRUNC alternativ. Steg 3: Tryck på på i toppmenyn Hantera aktivitet alternativ. Steg 4: Tryck på Dina inlägg möjlighet att kryssa för inläggen.

By Formica

Similar articles

Hur döljer man taggade bilder? :: Får båda upp Vänförslag på Facebook?
Användbara länkar