Hem > H > Har Fello En App?

Har Fello en app?

Har fello en app? Fello har, när detta skrivs, ingen app. De hänvisar sina kunder till “Mina sidor” på deras hemsida där du som kund bland annat kan kontrollera saldo och köpa extra data.

Läs mer

Related

Vem äger Fello AB?

Telia blev en del av oss den 1 september 2020. Vi hoppas att vi kan sprida Fello i Sverige och erbjuda tjänster som vi inte har kunnat erbjuda tidigare.

Har Telia köpt Fello?

Nu meddelar Telia att de förvärvar syskonens mobiloperatör, det innebär att den svenska mobiljätten tar över verksamheten i sin helhet från och med idag den 1 juli. Någon summa för köpet framgår inte av pressmeddelandet. Däremot meddelar Telia att Fello idag har en kundbas på cirka 45.000 kunder. Vilket mobilnät använder Fello? Vi använder Telias nät! Det betyder att du som fello får exakt samma täckning i 2G, 3G och 4G nätet som Telias och Halebops kunder.

Är Fello Telia?

Fello AB startade 2013, har sju anställda och verksamheten är placerad i Göteborg. Fello AB kommer att fortsätta som eget varumärke inom Telia. Folk frågar också hur mycket kostar ett kontantkort? När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

Related

Har Fello 5G?

Har Fello 5G? Telia, som äger varumärket Fello, stöder inte 5G.

Med hänsyn till detta, hur kan fello vara så billigt?

Det billigaste abonnemanget i artikeln med fria samtal och sms kommer från Fello. Här ingår förutom samtal och sms en surfpott på två2 gigabyte för 95 kronor i månaden. Läs mer om Fellos abonnemang här. Och därefter, har fello samma täckning som telia? Ja, Fello och Halebop har samma täckning – i Telias mobilnät. Den stora skillnaden mellan de två är att Halebop erbjuder täckning i 5G-nätet i sina större abonnemang, det gör inte Fello.

Vem står bakom Fello?

Vi blir en del av Telia

Den 1 september 2020 blev vi en del av Telia. Det är jätteroligt och vi hoppas att vi nu får större möjligheter att sprida Fello i Sverige och erbjuda tjänster som vi inte har haft tillgång till tidigare.
Följaktligen, vilka använder sig av telias nät? Operatörer i Telias nät

  • Telia. Telia är en omfattande operatör som förutom mobilabonnemang erbjuder fast telefoni, mobilt bredband och IP-tv tillsammans med en rad streamingtjänster.
  • Halebop.
  • Fello.
  • Telness.
  • My beat.

Vem säljer Fello abonnemang?

Mobiloperatören Fello köps upp av Telia som därmed tar över alla bolagets kunder.

By Season

Similar articles

  • Har Fello samma täckning som Telia?

    I Telias mobilnät har Fello och Halebop samma täckning. Fello erbjuder inte täckning i 5G-nätet i sina större abonnemang, medan Halebop gör det.

  • Har Telia köpt Fello?

    Telia förvärvar syskonens mobiloperatör och tar över hela verksamheten från och med den 1 juli. Köpesumman anges inte i pressmeddelandet. Telia uppger att Fello har över 40 000 kunder.

  • Har Fello bredband?

    Fello erbjuder inte mobilt bredband, men har olika mobilabonnemang med specialerbjudanden för studenter, barn under 18 år och seniorer över 55 år.

  • När får Fello VoLTE?
Har Fello 5G? :: Hur lång tid tar en Windowsuppdatering?
Användbara länkar