Hem > H > Har Fello 5G?

Har Fello 5G?

Erbjuder Fello 5G? Även om Telia, som i sin tur äger varumärket Fello, erbjuder 5G har Fello inte fått stöd för det.

Läs mer

Related

Vem äger Fello AB?

Telia blev en del av oss den 1 september 2020. Vi hoppas att vi kan sprida Fello i Sverige och erbjuda tjänster som vi inte har kunnat erbjuda tidigare.

Vem har bäst täckning?

Täckning Operatören Tre har Sveriges bästa mobila bredband och Telia dominerar i fråga om röstsamtal. Det visar tidningen Mobils stora täckningstest. Mobil genomför varje år ett oberoende test av landets mobiloperatörer. Folk frågar också har fello esim? Nej, Fello har inte e-sim ännu. De erbjuder bara mobilabonnemang med fysiskt simkort. Har du en smartwatch kan du inte heller skaffa e-sim till den hos Fello.

Vad kostar det att ringa till Norge med Fello?

Fello

Abonnemangpris
Fastpris 3GB95 kr/mån
Fastpris 10GB145 kr/mån
Fastpris 18GB195 kr/mån
Fastpris 32GB245 kr/mån
Dessutom, hur kollar man saldo på fello? Saldo via SMS

Om du vill få information om din förbrukning för innevarande månad kan du skicka ett SMS till nummer: 2222 med texten ”Saldo” så kommer du att få ett svar tillbaka med månadens förbrukning.

Related

Har Fello en app?

Har fello en app? Fello har ingen app. Om du är kund kan du kontrollera saldot och köpa extra data på webbplatsen Mina sidor.

Folk frågar också när ska man använda roaming?

Roaming är när du använder mobilen tillfälligt i ett annat EU-land än det där du normalt bor, jobbar eller studerar. Så länge du tillbringar mer tid hemma än utomlands, eller använder din mobiltelefon mer hemma än utomlands gäller EU:s roamingregler. Är kontantkort gratis? Ditt första kontantkort är även gratis hos Hallon. Med Hallon får du fria samtal och sms och det är ingen bindningstid. Kontantkorten går endast att använda i Sverige. Comviq erbjuder också gratis kontantkort.

Var kan man hämta gratis kontantkort?

Beställ startpaket med gratis kontantkort och ring, surfa och skicka sms utan bindningstid.Endast 1-2 dagars leveranstid.

  • Slipp bindningstid och fakturor.
  • Surfa, ring och smsa i hela EU/EES, utan extra kostnader.
  • Nyhet! Ring billigt till utlandet med Fastpris Hello.
Kan man vara anonym med kontantkort? Det är mycket vanligt att oregistrerade och anonyma kontantkort till mobiltelefoner används i samband med brottslig verksamhet. Det gör att polis och åklagare går miste om viktig och ibland avgörande information. I morgon beslutar därför regeringen om förslag som innebär ett förbud mot oregistrerade kontantkort.

Hur bra är Fello abonnemang?

En stor fördel med Fello är att de använder sig av Telias nät, som har god täckning över i princip hela landet. Hittar du en bra surfnivå blir det nästan som du har ett Telia-abonnemang, men till ett lägre pris. För att vara en så pass liten operatör har Fello även en mycket bra kundtjänst med många kontaktvägar.

By Schroeder Eggebrecht

Similar articles

  • Har Fello samma täckning som Telia?

    I Telias mobilnät har Fello och Halebop samma täckning. Fello erbjuder inte täckning i 5G-nätet i sina större abonnemang, medan Halebop gör det.

  • Har Telia köpt Fello?

    Telia förvärvar syskonens mobiloperatör och tar över hela verksamheten från och med den 1 juli. Köpesumman anges inte i pressmeddelandet. Telia uppger att Fello har över 40 000 kunder.

  • Har Fello bredband?

    Fello erbjuder inte mobilt bredband, men har olika mobilabonnemang med specialerbjudanden för studenter, barn under 18 år och seniorer över 55 år.

  • När får Fello VoLTE?
Har Fello samma täckning som Telia? :: Har Fello en app?
Användbara länkar