Hem > V > Vilka Frekvenser Ligger Radiokanalerna På?

Vilka frekvenser ligger radiokanalerna på?

StationsbeteckningSändningsortFrekvens
SR P1Stockholm92,4
SR P2 MusikStockholm96,2
SR P3Stockholm99,3
SR P4 StockholmStockholm103,3

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Hur lyssnar man på radio i mobilen?

- För iPhone och Android finns applikationer som man kan lyssna via, men senare kommer det att gå att lyssna i alla mobiltelefoner via m.sverigesradio.se (m.sr.se). Nyckeln till Sveriges Radios lokala innehåll i mobilen är SR:s speciella webbportal för telefoner - m.sverigesradio.se (m.sr.se). Vilken är den bästa radio appen? Hör musik från hela världen

För att få större variation kan du ladda hem Tunein Radio. Det är både en app och en sajt som ger dig tillgång till tiotusentals radiokanaler från hela världen. Du kan söka efter radiostation baserat på land, språk eller musikstil.

Var kan jag köpa en radio?

Radio | Köp hos Clas Ohlson. Hur hittar jag P4 på radion? P4 frekvens beror på var i Sverige du är. På runt 80 % av platserna i Sverige ligger frekvensen någonstans mellan 98 och 105 MHz.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Hur hittar man P1 på radion?

Våra sändningar distribueras av Teracom och den exakta frekvensen för P1 varierar från ort till ort. Titta på Teracoms lista över orter och sändare så ser du vad som gäller där du bor. Du kan även ta del av vårt innehåll via appen Sveriges Radio Play. Vad kostar det att lyssna på radio i mobilen? Sveriges Radio tar inte ut några avgifter för du använder vår sajt. Däremot kan din mobiltelefonoperatör eller annan ta ut avgifter för datatrafik, alltså din uppkoppling mot internet.

På motsvarande sätt, hur kan man lyssna på radio?

Enhetens FM-radio fungerar som en vanlig FM-radio. Du kan till exempel söka efter och lyssna på FM-radiostationer och spara dem som favoriter. Du måste ansluta ett headset eller hörlurar med sladd till enheten innan du kan använda radion. Det beror på att headsetet eller hörlurarna fungerar som antenn. Dessutom, hur mycket surf går åt till att lyssna på radio? 64 kbps: 29 MB. 48 kbps: 22 MB. 32 kbps: 15 MB.

Hur lyssnar jag på radio i min iPhone?

Så här hittar du Radio

  1. På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Apple Watch, en Android-enhet eller Chromebook: öppna Apple Music-appen och gå till fliken Radio.
  2. På HomePod: Be Siri spela en radiostation.
  3. På pc: öppna iTunes, välj Musik i popup-menyn och klicka på Radio i navigeringsfältet.

By Whitebook

Similar articles

Hur lyssnar man på P1? :: Hur fungerar en transistorradio?
Användbara länkar