Hem > V > Varför Får Jag Inte Igång Chromecast?

Varför får jag inte igång Chromecast?

Detta kan ofta bero på två saker: Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur får jag igång min Chromecast?

Felsökningsanvisningar

  • Dra ur kontakten till Chromecast-enheten, vänta några sekunder och sätt sedan i den igen.
  • Vänta ett par minuter.
  • Kontrollera om enheten dyker upp i listan med enheter att casta till.
Hur funkar Chromecast utan Wi-Fi? Har du vänner hemma? Tack vare gästläget kan de casta till din Chromecast-enhet från en mobil enhet utan att vara anslutna till ditt wifi-nätverk. De behöver bara pinkoden för gästläget från Chromecast. Gästläget är inte tillgängligt på Chromecast med Google TV.

Därefter, hur ansluter man mobilen till chromecast?

Hela Android.

Starta appen Google Home, klicka på "konto" och sen vidare till "spegla enheten" och till sist "casta skärm/ljud". Därefter väljer du den Chromecast som skärmen ska speglas mot och sen är du klar.
Följaktligen, varför kan jag inte casta till min tv? Om det inte går att casta video med funktionen Inbyggd Chromecast (tidigare Google Cast) på Android TV kontrollerar du att du använder den senaste versionen av Google Cast-mottagaren.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur återställer man standardinställningar på Chromecast?

Med Chromecast-enheten

  1. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt medan enheten är inkopplad i tv:n och påslagen. LED-lampan börjar blinka med gult sken.
  2. När LED-lampan lyser med fast vitt sken släpper du knappen. Då återställs Chromecast.
Med detta i åtanke, varför hittar inte min iphone chromecast? Stäng av Wi-Fi och slå på det igen på enheten som du konfigurerar med. Öppna sedan Google Home-appen på nytt. Om detta inte hjälper fortsätter du med nästa steg. Testa att konfigurera Chromecast-enheten med en annan enhet.

Med tanke på detta, hur castar man från mobil till tv?

Android TVcastatv

Viktigt!

  1. Anslut enheten till samma Wi-Fi-nätverk som Android TV.
  2. Öppna appen med innehållet som du vill casta.
  3. Leta upp och välj Casta. i appen.
  4. Välj tv:ns namn på enheten.
  5. När Casta. ändrar färg är du ansluten.
Kan man koppla Chromecast till mobilt bredband? En fråga som ofta uppstår är om dessa fungerar med mobilt internet och svaret är ja om du har en 4G-router. Då är det nämligen bara se till att din Chromecast eller Apple TV är kopplade på samma Wi-Fi-nätverk som din mobiltelefon eller surfplatta som du vill casta från.

Därefter, kan man streama från iphone till chromecast?

Anslut din iPhone och Chromecast till samma Wifi-nätverk. installera Googles startsida app, aktivera Bluetooth och ställa in enheten. Öppna videon som du vill casta och tryck på Cast-knappen. Välj din Chromecast så börjar Google strömma innehållet till din Chromecast-enhet.

By Egidio

Similar articles

Hur castar man till tv med inbyggd Chromecast? :: Vilket verktygsfält kan man anpassa med egna knappar i Word 2010?
Användbara länkar