Hem > H > Hur Tar Man Bort Tystade Notiser?

Hur tar man bort tystade notiser?

Oavsett vilket gör du följande för att stänga av funktionen och bli av med meddelandet om att du tystat notiser.

  1. Navigera till Inställningar följt av Meddelanden.
  2. Peka på reglaget vid Fokus för att stänga av Fokus-funktionen för Meddelanden.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Får inga notiser iPhone efter uppdatering?

Klicka på Notiser och dubbelkolla så att Tillåt notiser är aktiverat. Om Tillåt notiser redan är aktiverat så är det något annat som spökar. Hur får man fram notiser på iPhone? Hitta notiser i Notiscenter

  1. På låsskärmen: Svep uppåt från mitten av skärmen.
  2. På andra skärmar: Svep nedåt från överst i mitten. Du kan sedan rulla uppåt så visas äldre notiser om det finns några.

Hur gör man så SMS inte syns på iPhone?

Vill du undvika att andra läser dina SMS även om din iPhone eller iPad är låst? I inställningarna kan du stänga av den förhandsvisning som visas i notisen. För att stänga av förhandsvisning av meddelanden: Gå till Inställningar –> Notiser –> Meddelanden –> och stäng av ”Visa förhandsvisning”. Varför får jag ingen signal när jag får SMS? Spontant låter det som att du av misstag ställt in att ljud/aviseringar från just SMS-appen ska blockeras- Gå in på inställningar > Aviseringar > Vilken app du än använder för SMS och kontrollera att "visa tyst" är aktiverat.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Därefter, varför tystar man notiser?

Användning. När du får en notis varnar din Polar-enhet dig diskret genom att vibrera. När du får ett samtal kan du välja att besvara, tysta eller avböja det. Funktionen Tysta innebär enbart att du tystar din Polar-enhet, den tystar inte din telefon. Med tanke på detta, varför går jag inga notiser om meddelande? Öppna appen Inställningar på telefonen. Tryck på Aviseringar. Aktivera Tillåt att aviseringar snoozas.

Hur får man bort Stör ej på iPhone?

Slå på ett fokus i Kontrollcenter

  1. Öppna Kontrollcenter, tryck på Fokus och tryck sedan på det fokus som du vill slå på (t. ex. Stör ej). Obs!
  2. Du väljer en slutpunkt för fokuset genom att trycka på och välja ett alternativ (t.ex. I en timme eller Tills jag lämnar den här platsen). Tryck sedan på igen.
Får inga notiser efter uppdatering? Gå till Inställningar och tryck på Notiser. Välj en app och tryck på Notisgruppering. Välj ett av dessa alternativ: Automatisk: Notiser från appen är grupperade efter appens ordningskriterier, till exempel efter ämne eller tråd.

Hur kan man se gamla notiser?

Se gamla notiser

Android har en aviseringslogg som sparar alla inkomna notiser så att du kan se dem även efter att du har åtgärdat dem och de är borta från notisvyn. Ett enkelt sätt att komma åt den är att lägga till en Inställningar-widget på hemskärmen med Aviseringslogg.

By Felita Dimitrov

Similar articles

Varför funkar inte min HP skrivare? :: Hur vet man om någon tagit bort en matchning?
Användbara länkar