Hem > V > Vad Gör Man Med Gamla Cd-Skivor?

Vad gör man med gamla cd-skivor?

Dina gamla CD-skivor och DVD-skivor kan användas för att ge extra bling-bling till nästan vad som helst. Lägg CD-skivorna i en handduk och börja med att vika skivorna. Krossa dem sedan med en hammare i små bitar. Limma fast bitarna i ett mosaikmönster på exempelvis en spegelram eller tavelram.

Läs mer

Related

Vad göra med gamla negativ?

Har du många negativa bilder? Då behöver du en skanningsapparat för diabilder. Det finns olika versioner av samma sak på marknaden som kan användas för dia, negativ och gamla foton.

Finns det något värde i gamla cd-skivor?

Vissa cd-skivor är mer begärliga än andra. Lars nämner bland andra David Bowies plattor som kom ut på RCA på 1980-talet. "Samlare är ute efter originalinspelningarna." Där handlar det om priser från 300 kronor upp till tusenlappen. Dessutom, vem tar emot gamla cd-skivor? CD-skiva | Sysav – tar hand om och återvinner avfall.

Dessutom, kan man sälja gamla cd-skivor?

Och att lägga ut ett gäng CD-skivor på någon annonssajt på nätet kan bli en god affär. De flesta CD-skivorna säljs för omkring 39 kronor. Också svenska frimärken säljs mer och mer i Uppsala län. Var kastar man Cdskivor? CD-skivor, DVD-skivor och andra liknande skivor slänger du i soppåsen.

Related

Varför får jag SMS till min gamla iPhone?

De meddelanden som kommer till din telefon kallas antagligen iMessages och kan bara särskiljas genom färgen på texten. Meddelandena bör upphöra om du gör en fabriksåterställning.

Följaktligen, vem köper gamla cd-skivor?

Köp dina CD-skivor hos oss eller botanisera bland begagnade lp skivor och köp ny musik på vinyl. Vi köper och säljer plattor i alla genrer. Välkommen förbi! Kan man sälja DVD skivor? Om du har ett exemplar av dvd-utgåvan från 2001 kan du tjäna över 1000 kronor vid försäljning.

Vad kostade en CD-skiva 1990?

Fåtal skivor

De första spelarna kostade i dagens penningvärde omkring 15.000 kronor. Satsningen var riktig. Cd-formatets ljud öppnade upp dimensioner som vinylen dittills dolt.
Man kan också fråga hur många låtar får plats på en skiva? Antalet låtar som ryms på en skiva varierar beroende på låtformat och skivkapacitet. Det ryms ungefär 74 minuter musik på en 650 MB CD-skiva, eller ungefär 150 MP3-filer på samma skiva. Vissa CD-skivor kan rymma 700 MB musik. En DVD-skiva rymmer 4,7 GB, nästan fem gånger så många låtar som en CD-skiva.

Och en annan fråga, hur ska cd-skivor sopsorteras?

Det är plastförpackningar som sorteras under plast – inte andra produkter tillverkade i materialet. När det gäller exempelvis trasiga pulkor, gamla hinkar och tvättkorgar ska de sorteras som grovsopor. Plastkrukor och fodral till CD-skivor kan slängas i vanliga soppåsen.

By Strauss

Similar articles

Var lämnar man sin gamla dator? :: Vad är värdefullt på loppis?
Användbara länkar