Hem > H > Hur Likar Man Händelser På Instagram?

Hur likar man händelser på Instagram?

När du har tillgång till funktionen, följ dessa steg för att "gilla" en berättelse på Instagram:

  1. Öppna den senaste versionen av Instagram-appen.
  2. Se någons berättelse.
  3. Du bör se ett hjärta mellan fältet "Skicka meddelande" och planikonen på en berättelse.
  4. Tryck på hjärtat för att "gilla" berättelsen du tittar på.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Därefter, hur kan jag se vad någon gillar på instagram?

Se vad dina vänner gillar!

Det kan du enkelt kolla! Klicka på hjärtikonen i menyfältet längst ner. Högst upp kan du sedan välja att klicka på alternativet Följer. Då ser du vad personer som du följer är inne och gillar!
Man kan också fråga hur gör man när man hashtaggar? Hur hashtaggar man på instagram?

  1. Tag eller laddar du upp ett befintligt foto eller en video.
  2. Välj eventuellt att lägga till ett filter eller på egen hand korrigera ljust och färginställningarna, tryck sedan på Nästa.
  3. Tryck på Skriv en bildtext … och ange # följt av text (exempel: #vårkänslor).
  4. Trycka på Dela.

Hur gör man för att dölja likes på Instagram?

Så döljer du dina likes på Instagram

  1. Gå till din profil på Instagram.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Klicka på Sekretess.
  4. Klicka på Inlägg.
  5. Välj därefter att aktivera “Dölj antal gilla-markeringar och visningar”.
Med hänsyn till detta, kan man gilla händelser på instagram? Instagram är i färd med att rulla ut en ny funktion som företaget kallar för "Private Story Likes". Funktionen ska göra så du kan "gilla" ett Instagram Story-inlägg utan att det behöver dyka upp som ett helt meddelande för användaren.

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Hur får man vit bakgrund på Instagram story?

När du har din bild, tryck på ”Rita”-knappen i topppanelen och välj verktyget ”Sharpie”. Välj nu en färg du vill ställa in som bakgrund från paletten nedan. Tryck och håll var som helst över skärmen. Du kommer också att märka att hela skärmen får den färgen. Med detta i åtanke, hur ser man andras aktivitet på instagram? När du är på deras profil klickar du på “Följare” ovanför följa / följa upp knappen. Du kommer nu att se en lista över användare som följer din vän (det här är vanligtvis beställt från senast följt till minst nyligen följt).

Kan man se vem någon börjat följa på Instagram?

Det sociala nätverket låter oss inte se de senaste personerna som följdes på Instagram med detta system. Detta är en funktion som endast gäller vår profil i applikationen. Trots detta finns det många användare som vill kunna se vilka konton den här personen nyligen har börjat följa på det sociala nätverket. Hur gör man hashtag på Facebook? Med hashtaggar blir ämnen och fraser klickbara länkar i dina inlägg på din egen tidslinje eller sida eller i grupper. Det gör det enklare för andra att hitta inlägg om ämnen som de är intresserade av. Om du vill skapa en hashtag skriver du # ihop med ett ämne eller en fras och lägger till det i inlägget.

Hur gör man ett inlägg på Instagram?

✓ Tryck en gång på bilden för att ta en bild, håll in för att skapa en film. ✓ När du tagit en bild eller film kan du svepa över bilden för att lägga till några enkla filter. ✓ Du kan också rita eller skriva på bilden genom att trycka på pennan respektive bokstäverna.

By Mercuri Courneya

Similar articles

Vad gör en hashtag? :: Vad är skillnaden på en switch och en hub?
Användbara länkar