Hem > K > Kan Inte Gå In På Google Play?

Kan inte gå in på Google Play?

Rensa Google Play Store-cachen

(Alternativet kan se olika ut beroende på enhet.) Bläddra till Alla program och sedan ned till appen Google Play Store (eller Google Play Butik). Öppna programinformationen och tryck på Tvinga stopp. Tryck på Töm cache.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur uppdaterar man en app?

Så uppdaterar du en Android-app

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.
Följaktligen, varför står det google play tjänster har stoppats? Steg 3: Rensa cacheminnet och data i Play Butik

På så sätt blir appen som ny, vilket kan lösa problemet. på en telefon eller surfplatta med Android. Visa alla appar. Rensa cacheminne.

Med detta i åtanke, vad menas med att enheten inte är kompatibel med den här versionen?

Om din enhet inte är kompatibel med appen som du försöker installera är enheten grå på Google Plays webbplats. Detta beror ofta på att appen inte är tillgänglig där du befinner dig eller att den inte är anpassad till skärmen på enheten eller den aktuella Android-versionen. Folk frågar också hur installerar man google play butik? Play ButikGoogle Play

Hitta appen Google Play Butik

  1. Öppna appmenyn på enheten.
  2. Tryck på Google Play Butik .
  3. Appen öppnas och du kan söka efter och bläddra bland innehåll att ladda ned.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför kan jag inte söka på Google?

Starta om enheten och testa att söka igen. Om du kan ansluta till internet uppdaterar du Google-appen till den senaste versionen. Kontrollera om du får resultat genom att försöka söka igen. När du rensar cacheminnet för en app raderas data som har lagrats på en tillfällig plats i enhetens minne. Därmed, varför kraschar google appen? Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Följaktligen, varför går det inte att installera appar?

Om webbsidan inte laddas finns det troligtvis ett problem med din internetanslutning. Aktivera flygplansläge och stäng av den igen. Byt till en Wi-Fi-anslutning om du inte kan ladda ner appar på mobildata. Starta om eller om problemet kvarstår på Wi-Fi återställ routern och försök igen. Hur Upd man Snapchat? Inställningar (kugghjul-ikonen) Memories > Säkerhetskopiering >Klar. Om det inte står ”klar” kan du klicka vidare för att se vilka snaps som behöver säkerhetskopieras.

Hur uppdaterar jag en app i iPhone?

Så här uppdaterar du appar manuellt på din iPhone eller iPad

  1. Öppna App Store.
  2. Tryck på din profilsymbol längst upp på skärmen.
  3. Rulla för att se väntande uppdateringar och viktig information. Tryck på Uppdatera vid en app för att uppdatera bara den appen eller tryck på Uppdatera alla.

By Fleck Grisom

Similar articles

Hur startar man Google Assistant? :: Vad betyder Google Play tjänster kraschar gång på gång?
Användbara länkar