Hem > H > Hur Gör Man För Att Ta Bort En Mailadress?

Hur gör man för att ta bort en mailadress?

Ta bort e-postkonton i Mail på datorn

  1. Välj Mail > Inställningar i appen Mail på datorn och klicka sedan på Konton.
  2. Markera ett konto och klicka på ta bort-knappen . Obs! Om kontot används i andra appar på datorn blir du ombedd att ta bort kontot i Internetkonton i Systeminställningar.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Därmed, Är icloud och onedrive samma sak?

Apple har sitt Icloud där Icloud Drive fungerar som direkt konkurrent till Dropbox, Google har Drive och Microsoft sitt Onedrive. Samtliga har program för Mac och liknande abonnemang för utrymme om du vill ha mer än några futtiga gigabyte. Och därefter, vad är det för skillnad på google drive och onedrive? Faktum är att förutom Google Drive är bara Mega långsammare i vårt test. Men denna lilla plump i protokollet till trots har Microsoft Onedrive ändå tillräckligt många fördelar för att i slutändan stå som totalsegrare, en hårsmån före Apple Icloud.

Och en annan fråga, vad kostar molnlagring?

500 GB kostar 29 kronor per månad och för 10 terabyte får du betala 99 kronor per månad. Måste man ha Gmail för Google Drive? Om du vill dela dokument i en Google Drive-mapp där bara du och motparten har behörighet behöver du ett Google-konto. Om du inte har en gmail-adress – eller inte använder den i jobbet – kan du koppla en annan mail-adress till ett Google-konto.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur mycket kostar one Drive?

Onedrive är en del av Windows 10 och kostar inget extra. Den version som ingår kallas Onedrive Basic och ger dig ett lagringsutrymme på fem gigabyte. Det här räcker till hundratusentals Word- eller Excel-filer, men vill du lagra bilder och filmer finns risken att du slår i taket. Och därefter, måste jag ha google drive? Du behöver ett Google -konto för att använda Google Drive och för att börja med ger Google dig 15 GB lagringsutrymme gratis, så att du säkert kan spara foton, berättelser, ritningar, inspelningar, videor, vad som helst egentligen.

Med tanke på detta, hur fungerar google cloud?

Google Cloud erbjuder lösningar för lagring, analys, stordata, maskininlärning och apputveckling utan krångel. Och med utbildning och resurser från Google kommer du igång med tillförsikt. Vad ingår i Google One? Google One är en prenumeration som ger dig mer lagringsutrymme som du kan använda på Google Drive, Gmail och Google Foto. Google One ger dig dessutom extra förmåner och du kan dela medlemskapet med familjen.

Med tanke på detta, vad sparas i google drive?

Du kan lagra alla filer i Google Drive: bilder, ritningar, videor och annat. Du behöver bara lagra en fil i Drive på en enhet så är den automatiskt tillgänglig på alla dina andra enheter. Det finns tre sätt att få dina filer till Drive.

By Korenblat

Similar articles

Vad är det för blomma app? :: Hur frigör man utrymme på Gmail?
Användbara länkar