Hem > H > Hur Hittar Jag Min Tidslinje?

Hur hittar jag min tidslinje?

TidslinjenTidslinjen

Hitta dina resor

  1. Öppna Google Maps-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Din tidslinje .
  3. Tryck på I dag högst upp om du vill hitta en annan dag eller månad.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Kan man se vart telefonen varit?

Rulla längst ner och tryck på Systemtjänster. Rulla ner och tryck på Viktiga platser. Nu visas en lista med alla platser och orter som du har varit på. Klicka på en plats eller ort för att se en karta med alla ställen inritade där du har varit. Följaktligen, kan man se historik på hitta? Hitta alla nyligen gjorda sökningar eller kontakter

Rulla till Senaste i sidofältet i appen Kartor på datorn eller klicka i sökfältet. Klicka på en träff i listan så visas den i Kartor.

Vilken position befinner jag mig på?

Se din aktuella plats på kartan

Öppna Google Maps på datorn. längst ned till höger. Den blå punkten visar din plats.
Hur exakt är Google Maps? Med läget Hög precision kan du hjälpa Google Maps att fastställa din plats genom att placera den blå punkten mer exakt på kartan.

  • Öppna appen Inställningar. på din telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Position.
  • Aktivera Plats högst upp.
  • Tryck på Läge. Hög precision.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Hur hittar jag tidslinjen på Facebook?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Hur får jag fram tidslinjen på Facebook? Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje.

Man kan också fråga hur gör man när man skriver på tidslinje?

Så här gör du ett inlägg på en väns tidslinje:

  1. Gå till din väns profil.
  2. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv något till [namn].
  3. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Lägg till ett foto/en video. Lägg till en plats. Berätta hur du mår eller vad du gör. Tagga vänner.
  4. Tryck på Inlägg.
Kan man se på iPhone vart man har varit? Har du aktiverat platstjänster på din Iphone har din mobiltelefon full koll på platserna du befunnit dig på. Skulle du vilja se de vanligaste platserna du besökt på sistone kan du få upp en karta genom att bege dig till Inställningar -> Integritetsskydd -> Platstjänster -> Systemtjänster -> Vanliga platser.

Kan man se värt någon befinner sig via Facebook?

Öppna Facebook i mobilen och kör igång den nya funktionen ”Places”. Då kan du se vilka av dina vänner som befinner sig i närheten av dig själv just nu. Exempelvis om ni besöker samma konsert eller bar.

By Rebbecca

Similar articles

Hur hittar jag min dotters iPhone? :: Kan någon se min Platsinfo?
Användbara länkar