Hem > V > Vad Är Google Play Protect?

Vad är Google Play Protect?

Google Play Protect kan återställa appbehörigheter för appar du sällan använder för att hålla din data privat. Den här funktionen skyddar enheter med Android-versioner 6.0–10. Google kan återställa behörigheter som du har beviljat från appar som du inte har använt på 3 månader.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Följaktligen, hur tar man bort play protect?

Du kan hitta alternativet för att aktivera eller inaktivera Google Play Protect på samma sätt Inställningar -> Google -> Säkerhet -> Google Play Protect sida, där du hittar alternativ "Skanna enhet för säkerhetshot”Och“Förbättra skadlig appdetektering”. Hur man uppdaterar Google Play? Steg 1: Kontrollera att Google Play-tjänster är uppdaterade

  1. Öppna appen Inställningar. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  3. Scrolla nedåt och tryck på Google Play-tjänster.
  4. Scrolla nedåt och tryck på Information om appen.
  5. Tryck på Uppdatera eller Installera.

Med tanke på detta, varför kan jag inte uppdatera google play?

Rensa cacheminne och data i Play Butik

Öppna appen Inställningar på enheten. Appinformation eller Visa alla appar. Tryck på Google Play Butik. Rensa cacheminne.
Varför står det Google Play tjänster har stoppats? Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

Följaktligen, hur uppdatera swedbanks app?

– Uppdatera alltid till den senaste versionen av operativsystemet till din mobiltelefon. – Ladda bara ner appar du aktivt sökt efter och via de officiella marknadsplatserna App Store för iPhone och Google Play för Android. Kan inte uppdatera eller ladda ner appar? Kontrollera ditt betalningssätt

Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod.

Varför kan jag inte uppdatera min mobil?

Vissa uppdateringar kan slöa systemet. Det beror ofta på om enheten har tillräckligt med processor och RAM för att hantera den nya koden i systemet. Är hårdvaran inte uppdaterad på länge, finns risken att uppdateringen kommer inverka negativt på systemets kapacitet och stabilitet. Och en annan fråga, kan inte uppdatera mina appar? Så uppdaterar du en Android-app

Tryck på profilikonen uppe till höger. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig. Tryck på Uppdatera.

Vad betyder Google Play tjänster kraschar gång på gång?

Testa: Gå in till inställningar för appar. Välj "Avinstallera Google Play Tjänster". Efter en stund vill appen uppdatera sig - låt den göra det.

By Nickolaus Peppas

Similar articles

Varför kraschar Google Play? :: Måste man ha ett Google-konto för Android?
Användbara länkar