Hem > V > Varför Kraschar Google Play?

Varför kraschar Google Play?

Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad gör man när Google kraschar?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Med tanke på detta, varför kan jag inte uppdatera swedbank app? Kan du inte ladda ner appen? Då kan du behöva uppdatera Android-/iOS-versionen (programvaran) i din mobila enhet, vilket du gör under Inställningar. Kan du inte ladda ner appen trots att du har uppdaterat? Då är din mobila enhet sannolikt för gammal för appen.

Hur uppdaterar man en app?

Du kan också gå till Inställningar eller Hjälpcenter i appen för att söka efter uppdateringar. Vissa appar kommer automatiskt att söka efter uppdateringar när de är anslutna till Internet och fråga dig om det finns en uppdatering tillgänglig. Man kan också fråga varför kommer jag inte in på swedbanks app? Har du förlagt ditt kort men hoppas hitta det kan du tillfälligt stänga det direkt i appen eller internetbanken. ❗️ Men om du inte skulle hitta det måste du ringa vår spärrservice 08-411 10 11. Alternativt +46 8 411 10 20 om du har tappat det utomlands.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför kan jag inte ladda ner appar på min Samsung?

Kontrollera din internetanslutning

Starta din webbläsare och besök en slumpmässig webbplats. Om webbsidan inte laddas finns det troligtvis ett problem med din internetanslutning. Aktivera flygplansläge och stäng av den igen. Byt till en Wi-Fi-anslutning om du inte kan ladda ner appar på mobildata.
Vad menas med att enheten inte är kompatibel med den här versionen? Om du får följande meddelande från Play Store när du försöker ladda ner Netflix-appen: Din enhet är inte kompatibel med den här versionen (Your device isn't compatible with this version). Det betyder att din mobil eller surfplatta inte uppfyller Play Stores krav för att ladda ner Netflix.

Varför kan jag inte uppdatera min Samsung?

Hur kontrollerar jag om det finns uppdateringar av operativsystemet på min Samsung Galaxy? Beroende på vilket operativsystem som finns installerat hittar du uppdateringsinställningar på ett av nedan beskrivna sätt: Inställningar > Om enheten > Programvaruuppdatering > Uppdatera nu. Folk frågar också hur uppdaterar man telefonens operativsystem? Kontrollera och uppdatera Android-versionen

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på System långt ned på skärmen. Systemuppdatering.
  3. Här kan du se Android-version och Säkerhetsuppdatering för Android.

Hur uppgraderar man Android?

Så uppdaterar du din Androidmobil eller platta

  1. Kolla om Android redan är uppdaterat.
  2. Säkerhetskopiera din data.
  3. Öppna inställningar.
  4. Leta upp Om enheten.
  5. Uppdatera.
  6. Leta efter uppdateringar.

By Noemi

Similar articles

Hur kontaktar man Google Play? :: Vad är Google Play Protect?
Användbara länkar