Hem > H > Hur Kontaktar Man Google Play?

Hur kontaktar man Google Play?

På play.google.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: besök den här länken.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Dessutom, hur får man tillbaka play butik?

Play ButikGoogle Play

Hitta appen Google Play Butik

  1. Öppna appmenyn på enheten.
  2. Tryck på Google Play Butik .
  3. Appen öppnas och du kan söka efter och bläddra bland innehåll att ladda ned.
Vad kostar Google Play? Google Play Pass kostar 59,00 kr i månaden och 355,00 kr om året i Sverige, och familjeansvariga kan dela åtkomsten med upp till fem andra familjemedlemmar. Vilka appar och spel ingår? I Google Play Pass ingår hundratals spel och appar, och nya titlar läggs till varje månad.

Vad är det för fel på Google Play?

Rensa cacheminnet och data i Google Play-tjänster

Öppna appen Inställningar på enheten. Appinformation eller Visa alla appar. Tryck på Google Play-tjänster. Rensa cacheminne.
Hur mailar man Google? Hej!Hur kan vi hjälpa dig?

  1. Googles huvudkontor. Gordon House, Barrow Street. Dublin 4. Ireland. Visa alla platser.
  2. Karriärmöjligheter på Google. Läs mer om våra team och lediga jobb. Hitta jobb.
  3. Press. Journalister kontaktar oss via e-post på [email protected]. Besök vår blogg.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

Dessutom, hur kommer man i kontakt med gmail?

Du kan ringa på vårt kostnadsfria Gmail kundservice telefonnummer på 0209-807-52 och vi är tillgängliga 24/7 för att hjälpa dig. Men du kan också hitta några vanliga problem på bloggen eller på de andra sidorna, vilket innebär att du kan få allt gjort enkelt. Hur få tillbaka borttagen app? På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar. Steg 3. Då kan du klicka på vilken app som helst för att installera om den på din Android-telefon.

Varför kommer jag inte in på Play Butik?

Kontrollera internetanslutningen

En dålig internetanslutning kan vara orsaken till att Play Butik inte fungerar ordentligt. Testa att åtgärda anslutningsproblemet.
Hur hittar jag mina appar? 1. Vi kikar in i Playstore. Här kan du ladda ner eller köpa appar till din Android (surfplatta/smartphone från till exempel Samsung och Sony). I sökfältet kan du söka efter appar.

Med hänsyn till detta, Är google play gratis?

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa.

By Nealah

Similar articles

Hur vet jag om appen är gratis? :: Varför kraschar Google Play?
Användbara länkar