Hem > H > Hur Kan Man Uppdatera Google Play-Tjänster?

Hur kan man uppdatera Google Play-tjänster?

Så uppdaterar du en Android-app

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.

Läs mer

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Varför kraschar Google Play-tjänster?

Rensa cacheminnet och data i Google Play-tjänster

Öppna appen Inställningar på enheten. Appinformation eller Visa alla appar. Tryck på Google Play-tjänster. Rensa cacheminne.
Dessutom, vilka tjänster ingår i google? Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.

Med tanke på detta, vad kostar google play?

Google Play Pass kostar 59,00 kr i månaden och 355,00 kr om året i Sverige, och familjeansvariga kan dela åtkomsten med upp till fem andra familjemedlemmar. Vilka appar och spel ingår? I Google Play Pass ingår hundratals spel och appar, och nya titlar läggs till varje månad. Och en annan fråga, Är google play gratis? Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa.

Related

Hur uppdatera AirTag?

Du kan öppna appen Hitta min på telefonen. Under AirTag-namnet trycker du på där du ser batteriikonen. Serienumret och den fasta programvaran för AirTag kan ses från batteriikonen.

Dessutom, varför står det google play tjänster har stoppats?

Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.
Med detta i åtanke, vad heter den senaste versionen av operativsystemet android? Android 12 är den senaste versionen av Android, och det kommer den att vara fram till lanseringen av Android 13 senare under 2022. Android 12 skickas nu till Googles Pixel-telefoner och Samsung-telefoner.

Därefter, hur uppdaterar man en app på tv?

Uppdatera via TV:n

  1. Starta din TV.
  2. Öppna TV:ns meny genom att trycka på meny-knappen på fjärrkontrollen.
  3. Klicka dig in på kategorin Support samt gå till underkategorin Programvaruuppdatering.
  4. Du får nu ett val hur du vill söka efter en uppdatering, välj Via Online och sök efter en uppdatering.
Och en annan fråga, varför fungerar inte expressens app? Uppdatera din app om du stöter på detta problem. Drabbas du av andra fel? I vissa fall kan gamla användaruppgifter sparas i din webbläsare eller app och hindra dig från att logga in. Pröva gärna en annan webbläsare eller försök att logga in från en annan dator eller enhet.

Kan inte komma in på Google Play?

Rensa cacheminnet för Google Play Spel

  • Öppna appen Inställningar på enheten.
  • Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  • Skrolla ned och tryck på Google Play Spel.
  • Tryck på Lagring. Rensa lagringsutrymme.
  • Öppna Play Spel-appen igen och gör ett nytt försök att logga in.

By Zolnay Valladares

Similar articles

Vad betyder Google Play-tjänster kraschar gång på gång? :: Kan man swisha 20000?
Användbara länkar