Hem > V > Vad Betyder Google Play-Tjänster Kraschar Gång På Gång?

Vad betyder Google Play-tjänster kraschar gång på gång?

Ett alternativ. På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Varför kraschar Google Play?

Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.
Vad ska man göra om Google kraschar? Om du har testat felsökningsstegen men fortfarande har problem kontaktar du oss eller apputvecklaren.

  1. Om du inte kan uppdatera några appar eller om du har problem med appar från Google kontaktar du Google Play.
  2. Om du har problem med en app men kan använda andra appar utan problem kontaktar du apputvecklaren.

Och därefter, kan man ta bort google play-tjänster?

Google Play-tjänster ingår i Android och är inte samma sak som appen Google Play Butik. Batteriet tar inte slut snabbare med Google Play-tjänster och inte särskilt mycket mobildata används. Du kan inte avinstallera Google Play-tjänster eller tvinga dem att avsluta. Därefter, vilka tjänster ingår i google? Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Med hänsyn till detta, Är google play gratis?

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa. Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds. Folk frågar också varför fungerar inte expressens app? Uppdatera din app om du stöter på detta problem. Drabbas du av andra fel? I vissa fall kan gamla användaruppgifter sparas i din webbläsare eller app och hindra dig från att logga in. Pröva gärna en annan webbläsare eller försök att logga in från en annan dator eller enhet.

Man kan också fråga vad innebär det att sätta en app i viloläge?

1 Lämnar alla appar igång

Appar ska egentligen gå i viloläge när du inte använder dem. Hade detta fungerat felfritt hade du inte behövt stänga ner dina appar men tyvärr fungerar inte alltid detta som det ska.
Varför stänger telefonen av sig själv? 1 Kontrollera om din telefon är tillräckligt laddad

Vi rekommenderar att du laddar telefonen innan det återstående batteriet sjunker under 20 %, eftersom telefonen kan stängas av automatiskt vid låga batterinivåer. Undvik att slå på telefonen om batterinivån är under 3 %.

Därmed, varför kan jag inte googla?

Starta om enheten och testa att söka igen. Om du kan ansluta till internet uppdaterar du Google-appen till den senaste versionen. Kontrollera om du får resultat genom att försöka söka igen. När du rensar cacheminnet för en app raderas data som har lagrats på en tillfällig plats i enhetens minne.

By Henrie

Similar articles

Vad är det för fel på min mobil? :: Hur kan man uppdatera Google Play-tjänster?
Användbara länkar