Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Google Kraschar?

Vad ska man göra om Google kraschar?

Om du har testat felsökningsstegen men fortfarande har problem kontaktar du oss eller apputvecklaren.

  1. Om du inte kan uppdatera några appar eller om du har problem med appar från Google kontaktar du Google Play.
  2. Om du har problem med en app men kan använda andra appar utan problem kontaktar du apputvecklaren.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte göra snabel a?

Det är inte ens hälften av de tangentbordssatser där det står Alt Gr + 2. Shift + 2 gäller för ett amerikanskt tangentbord. Britterna använder Shift + apostrof på sitt tangentbord, som sitter i den position som vi använder för.

Kan man ta bort Google Play tjänster?

Google Play-tjänster ingår i Android och är inte samma sak som appen Google Play Butik. Batteriet tar inte slut snabbare med Google Play-tjänster och inte särskilt mycket mobildata används. Du kan inte avinstallera Google Play-tjänster eller tvinga dem att avsluta. Och en annan fråga, vad gör man när en app kraschar? Varför kraschar vissa Andriod-appar

  1. Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas.
  2. Uppdatera Google Chrome.
  3. Uppdatera Android System Webview.
  4. Starta om enheten när du har slutfört dessa steg.
  5. Jag kan inte aktivera WebView i Android-systemet.

Folk frågar också varför fungerar inte expressens app?

På Android kan du trycka på app-ikonen för att få fram en meny där det står ”Avinstallera”. Eller gå in i Inställningar -> Program, välja rätt app och trycka på ”Tvinga stopp” eller ”Avinstallera”. Ladda hem sedan appen på nytt från GooglePlay. Med tanke på detta, kan inte komma in på google play? Åtgärda problem med att logga in i ett spel

Om du inte kan logga in i ett enskilt spel kontaktar du utvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren av en Android-app.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Varför kan jag inte googla?

Starta om enheten och testa att söka igen. Om du kan ansluta till internet uppdaterar du Google-appen till den senaste versionen. Kontrollera om du får resultat genom att försöka söka igen. När du rensar cacheminnet för en app raderas data som har lagrats på en tillfällig plats i enhetens minne. Vad är det för fel på min mobil? Kontrollera att det finns täckning om du befinner dig på en ny plats. Kontrollera att vi inte har en pågående driftstörning där du befinner dig. Säkerställ att du har den senaste mjukvaran i din mobiltelefon. Hjälper inget av detta behöver du kontakta kundservice för vidare felsökning.

Följaktligen, när mobilen låser sig?

Om du har en Android telefon så kan dem flesta modellerna stängas av eller startas om genom att hålla inne strömknappen, om det inte funkar så testa att hålla inne både strömknappen och volym ner-knappen samtidigt. Med hänsyn till detta, vad är google play-tjänster? Google Play-tjänster är ett paket av uppdateringar som kan användas av andra appar i Android. Eftersom det skickas som en uppdatering via Google Play behöver inte smartphonetillverkare lägga pengar på dyra uppdateringar och nya funktioner kan nå gamla telefoner ändå.

Vad är Google Play-tjänster för ar?

Google Play-tjänster för AR installeras och uppdateras automatiskt på enheter som stöds och uppfyller villkoren. Den här tjänsten låser upp funktioner för förstärkt verklighet (AR) som har skapats med ARCore. Tack vare automatiska uppdateringar fungerar appar med AR-funktioner alltid utan ytterligare nedladdningar.

By Nett Mcbeath

Similar articles

Vilka tjänster ingår i Google? :: Vad kostar Google Play?
Användbara länkar