Hem > K > Kan Man Ta Bort Google Play-Tjänster?

Kan man ta bort Google Play-tjänster?

Google Play-tjänster ingår i Android och är inte samma sak som appen Google Play Butik. Batteriet tar inte slut snabbare med Google Play-tjänster och inte särskilt mycket mobildata används. Du kan inte avinstallera Google Play-tjänster eller tvinga dem att avsluta.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

På motsvarande sätt, vad gör man när appar kraschar?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data. Man kan också fråga vad har hänt google play-tjänster har stoppats? Åtgärda problem med Play Butik

Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen. Leta sedan reda på appen. Om du använder en Chromebook måste du hämta Play Butik enligt de här anvisningarna.

Därefter, kan inte komma in på google play?

Rensa cacheminnet för Google Play Spel

  • Öppna appen Inställningar på enheten.
  • Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  • Skrolla ned och tryck på Google Play Spel.
  • Tryck på Lagring. Rensa lagringsutrymme.
  • Öppna Play Spel-appen igen och gör ett nytt försök att logga in.
Vilka tjänster ingår i Google? Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Med hänsyn till detta, vad är google play-tjänster?

Om Googles appar och tjänster används på Android samlar Google in data via Google Play-tjänster för att tillhandahålla och förbättra dessa appar och tjänster. Exempel: Beroende på användarens inställningar samlar Google in data som kontakter och bokmärken, så att de kan synkroniseras mellan enheter och molnet. Vad är Google Play-tjänster för ar? Google Play-tjänster för AR installeras och uppdateras automatiskt på enheter som stöds och uppfyller villkoren. Den här tjänsten låser upp funktioner för förstärkt verklighet (AR) som har skapats med ARCore. Tack vare automatiska uppdateringar fungerar appar med AR-funktioner alltid utan ytterligare nedladdningar.

Dessutom, hur gör man för att ta bort en app?

Så här tar du bort en app

  1. Tryck på och håll ned appen.
  2. Tryck på Ta bort app .
  3. Tryck på Radera app och sedan på Radera för att bekräfta.
Följaktligen, varför står det att appen kraschar? Vi vet att det är jobbigt om appen kraschar, men få inte panik än! Det finns några felsökningssteg du kan försöka ta: Men kontrollera först att du har en stark internetanslutning, försök växla mellan WiFi och mobildata för att se om det finns ett problem där eller inte. Radera och återinstallera appen.

Dessutom, varför kraschar min mobil?

Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Det kan bli problem på telefonen om det finns mindre än 10 % lagringsutrymme ledigt.Om du har ont om lagringsutrymme kan du läsa mer om hur du frigör utrymme.

By Jacques Basile

Similar articles

Hur har jag rört mig? :: Hur laddar man ner en app till Android?
Användbara länkar