Hem > H > Hur Får Man Bort Rösten På Svt?

Hur får man bort rösten på SVT?

SVT

På SVTPlay.se samt på iOS och Android (mobil och surfplattor)

  1. Välj det avsnitt som du vill se.
  2. Klicka på pratbubblan i det nedre högra hörnet av videorutan.
  3. Välj om du vill ha undertexter eller inte.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur får man text uppläst på Mac?

Välj Apple-menyn > Systeminställningar på datorn, klicka på Hjälpmedel och sedan på Talat innehåll. Markera kryssrutan Läs upp markering. Som förval läser datorn upp text när du trycker på kortkommandot alternativ-escape. Folk frågar också vad är oribi speak? Oribi Speak är ett tillägg för webbläsarna Google Chrome och Microsoft Edge (version 77 och uppåt). Det fungerar i operativsystemen Chrome OS (Chromebook), Windows, macOS och Linux1. Oribi Speak innehåller talsyntes, vilket är syntetiska röster som kan läsa upp skriven text.

Hur får man bort berättarrösten på tv?

Öppna skärmmenyn och välj Utsändning > Ljudalternativ. Se till där att funktionen Ljudbeskrivning är avstängd. Eventuellt behöver det göras för respektive kanal. Hur stänger man av röststyrning på Samsung? Alternativ 1: Tryck på båda volymknapparna

Ta reda på vilken version av Android du har. Leta reda på båda volymknapparna på sidan av enheten. Håll båda volymknapparna nedtryckta i tre sekunder. Bekräfta att du vill aktivera eller inaktivera TalkBack genom att hålla båda volymknapparna nedtryckta i tre sekunder till.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Hur ta bort syntolkning på tv?

Välj och starta det program du vill se. I spelaren som finns långt uppe på skärmen finns ett alternativ som heter "Hjälpmedel och undertexter". För dig som ser visas det i form av en "uppochnedvänd pratbubbla". Välj detta alternativ, sedan "Syntolkning" och därefter "Stäng". Följaktligen, vad menas med syntolkning? Syntolkning innebär att berätta det som inte sägs. Placera den som inte ser eller har svårt att tolka det den ser, i en film eller pågående situation, genom att beskriva gester och miner och konkretisera det outtalade.

Hur funkar syntolkning?

Om det händer saker i en film som inte framgår av dialogen måste du beskriva detta för personer som inte kan se. Det gör du med hjälp av syntolkning, vilket är ett ljudspår med beskrivning av vad som händer visuellt, exempelvis uppläsning av vad som står skrivet på en skylt. Får man ha hund på bio? Man är välkommen att ta med sin hund. Även människor utan hund är välkomna så länge man tycker att det är mysigt att dela biosalong med vovvar. Hundarna kan bli lite uppspelta när de kommer till bion och får träffa en massa kompisar, men under filmen brukar det vara lugnt och stillsamt.

Dessutom, hur stänger man av rösten på minecraft?

Tillgänglig menynavigering och narrativ ger dig ytterligare alternativ för att inkludera tangentbord, touch, kontrollverktyg och inställningar som ger dig ljudnarrativ medans du spelar. Text-till-tal ger dig en valfri inställning för röstkommunikation i spelet via dikteringsverktyg.

By Derron

Similar articles

Hur får jag tillbaka mina bokmärken? :: Hur få text uppläst?
Användbara länkar