Hem > V > Vad Betyder Xr På Snus?

Vad betyder XR på snus?

XR General slim white är ett portionssnus som har en ljus tobakskaraktär och tydliga förnimmelser av bergamott, citrus och en aning te. Snuset kommer i slimmade portioner optimerad passform.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vilket snus liknar Grovsnus?

82 recensioner av Kungssnus Grova Arom. Detta är min absoluta favorit just nu. Den är nära grov SM men på något sätt gör den snuset bättre en GROV. Som beskrivningen säger, likt Grovsnus. Hur mycket nikotin i grov?

Fakta om produkten
Nikotinhalt8,5 mg/g
Smaktraditionell
Innehåll/förpackning24 g
SnustypPortion

Följaktligen, hur många prillor är det i en dosa xr?

I varje dosa finns det 21 st portioner/prillor. XR Göteborgs Rapé Slim White har en hållbarhet på 140 dagar från och med produktionsdatum. Ingredienser: tobak (innehåller nikotin), vatten, salt, växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E 1520), surhetsreglerande medel (E 500), aromer inklusive rökarom. Vilket är det svagaste snuset? Catch Dry Licorice Mini har en nikotinhalt på 1,5 %. General White Portion har istället en nikotinhalt på 0,8 %.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Följaktligen, hur mycket kostar xr general?

General. 10x16.8g. Jfr-pris 1876.47 kr/kg. Hur mycket nikotin är det i loop? Som alla LOOP-produkter har den en mjuk och angenäm smak som varar länge. MintMania är normalstark med 10 mg nikotin/g och har ett balanserat sting för att göra upplevelsen under läppen behaglig. LOOP kommer i ett diskret slim-format och ger en fuktig upplevelse utan något rinn.

Vad kostar en stock snus på ICA?

General PortionSnittpris
ICA Nära51 kr509 kr
ICA Supermarket49 kr489 kr
Lidl47 kr469 kr
Pressbyrån57 kr570 kr
Vilket är det bästa Lössnuset? General Lös är ett klassiskt lössnus på den svenska marknaden, det här snuset är uppskattat bland många snusare tack vare sin distinkta kryddiga tobakssmak som bara General kan leverera, snuset är lättbakat och lägger sig fint under läppen och ger en skön passform till snusaren.

Vilken snus smakar bäst?

Topplista Original Portionssnus

  • ONE Svart Original Portion.
  • Super Dry Fat Boy Dark Portion Stark 500.
  • Super Dry Fat Boy Portion Stark 500.
  • Swedsnus Rebell Naturell 400 – Snusa Direkt!
  • Swedsnus Extra Strong Special 300 Premium.
  • General Orginal Portionssnus.
  • XR General slim original Portionssnus.
  • LD Salmiak Portionssnus.

By Chafee

Similar articles

Hur bygger man en platsbyggd Bokhylla? :: Vad är en uppgörelse?
Användbara länkar