Hem > K > Kan Inte Betala Icloud-Lagring?

Kan inte betala iCloud-lagring?

Om din betalningsmetod nekas i App Store eller iTunes Store

  • Använd din enhet för att kontrollera din betalningsinformation.
  • Lägg till en ny betalningsmetod eller uppdatera din betalningsinformation om ditt kort har nekats.
  • Dina utestående betalningar kommer att dras från din betalningsmetod.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan inte nedgradera iCloud?

Så här nedgraderar eller säger du upp din iCloud+-plan på en Windows-dator

  • Öppna iCloud för Windows.
  • Klicka på Lagring.
  • Klicka på Ändra lagringsplan.
  • Klicka på Nedgraderingsalternativ.
  • Ange lösenordet för ditt Apple-ID och klicka på Hantera.
  • Välj en annan lagringsplan:
  • Klicka på Klar.
Varför kan jag inte köpa mer lagringsutrymme? Det kan ta upp till 24 timmar innan lagringsutrymmet blir tillgängligt. Kontrollera ditt lagringsutrymme på https://www.google.com/settings/storage. Om ditt lagringsutrymme är fel loggar du in på ditt Google-konto och kontrollerar om din betalning har slutförts.

Kan inte ansluta till iCloud på iPhone?

Om du fortfarande har problem med att logga in på iCloud uppdaterar du din iPhone, iPad och iPod touch till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, och din Mac till den senaste versionen av macOS. Se systemkraven för iCloud för mer information. På motsvarande sätt, hur får jag mer utrymme i icloud? För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

På motsvarande sätt, hur uppdaterar man betalningsinformation?



Lösa problem med betalningar

  1. Logga in på Google Pay.
  2. Klicka på Uppdatera information om betalningsmetod.
  3. Välj en betalningsmetod.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Ange den nya betalningsmetoden.
Man kan också fråga varför kan jag inte betala med apple pay? Kontakta din kortutgivare för att se om de stöder Apple Pay. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontrollera att du befinner dig i ett land eller en region som stöds. Kontrollera att din enhet är kompatibel med Apple Pay.

Kan inte verifiera betalningsmetod Apple?

Om du har abonnemang, använder delning av köp eller har ett obetalt saldo måste du ha minst en betalningsmetod i registret. Om du försöker ta bort din betalningsmetod för att du inte känner igen en debitering tar du reda på varför du blev debiterad. Dessutom, kan inte ändra lagringsplan? Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Hur hantera lagringsutrymme på iPhone?

Gå till Inställningar > Allmänt > [Enhet]-lagringsutrymme. Du kan se en lista över rekommendationer för att optimera enhetens lagringsutrymme samt en lista över installerade appar och hur mycket lagringsutrymme som varje app använder. Tryck på ett appnamn för mer information om dess lagringsutrymme.

By Philbrook

Similar articles

Kan man ta bort ett Apple-ID? :: Hur många generationer Chromecast?
Användbara länkar