Hem > V > Vad Är Nara?

Vad är Nara?

Nara betyder i stort sett samma sak som köldspricka i huden.

Läs mer

Related

Hur nära ska man sitta en 55 tums TV?

Om TV:n är 55 tum är beräkningen följande: 55 * 1,2 * 2,54 Det ideala avståndet är 168 centimeter. Att sitta för nära skärmen har tidigare varit ett problem för tv-apparater med lägre upplösning.

Vad är Lank?

Lank uttalas lank och är ett substantiv -en. Lank betyder: tunn el. smaklös dryck. Med hänsyn till detta, vad betyder omgivningar? Ordet omgivning är en synonym till omnejd och trakt och kan bland annat beskrivas som ”det som finns runt omkring någon eller något, grannskap”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av omgivning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder Lankor?

Lanka uttalas lanka och är ett substantiv -n lankor. Lanka betyder: lågt kort. hacka. När eller nära? ellernära

nära

verb
aktivpassiv
supinumhar|hade närthar|hade närts
imperativnär
particip

Related

Vem bor nära mig?

I vår sökruta Who kan du snabbt och enkelt hitta en person med hjälp av namn, telefonnummer eller personnummer. Du kan kombinera sökningen genom att ange gata, postnummer eller stad. Om du bara vill söka efter Var kan du ta bort sökrutan Vem.

Därmed, vill vara nära synonym?

Vara Nära betyder ungefär detsamma som tendera att. Se alla synonymer nedan. Vad betyder att förmedla? Förmedla betyder i stort sett samma sak som ordna som mellanhand eller uttrycka.

Därmed, vad betyder mångla?

Vad betyder och hur uttalas mångla

Mångla uttalas mångla och är ett verb -de. Mångla betyder: driva småhandel. småhandla.
På motsvarande sätt, vad betyder fattas? Ordet fattas är en synonym till sakna och saknas och kan bland annat beskrivas som ”saknas”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fattas samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är en omtänksam person?

Omtänksam betyder ungefär detsamma som hänsynsfull.

By Sofia Crumes

Similar articles

Vad är fientlig? :: Hur gör man säkerhetskopia?
Användbara länkar