Hem > V > Vad Betyder Arkeikum?

Vad betyder Arkeikum?

Arkeikum (Arkeisk tid), är den näst äldsta geologiska tidsåldern (efter hadeikum) och sträcker sig från 4,0 miljarder år sedan till 2,5 miljarder år sedan. Arkeikum delas in i erorna eoarkeikum, paleoarkeikum, mesoarkeikum och neoarkeikum.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad betyder festprisse?

Ordet festprisse är en synonym till partydjur och vivör och kan bland annat beskrivas som ”person som gärna festar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av festprisse samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad betyder ordet förlägga? Förlägga betyder ungefär detsamma som placera.

Dessutom, vad betyder snesa?

Snesa betyder träda på. Man kan också fråga vad betyder föreställa sig? Vad betyder föreställa? avbilda, framställa: tavlan föreställer kungen, skådespelaren föreställer Hamlet; (bildlig betydelse) ska det här föreställa köttbullar!

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Kan man hus med stör?

Hus (Huso huso), också kallad beluga eller husblosstör, är en anadrom fisk som ingår i släktet Huso, och familjen störar. Inga underarter finns listade. Denna är en av de primitivaste ordningarna bland klassen benfiskar, med ett nästan helt broskartat skelett. Vad betyder Törnade? Ordet törna är en synonym till stöta och toucha och kan bland annat beskrivas som ”(sjöfart) bli tokig”.

Är en Gute?

Gute – en invånare på Gotland, se Gutar. Gute (mytologi) – en mytologisk gestalt som var en av de första invånarna på Gotland. Man kan också fråga vad är konstig? Ordet konstig är en synonym till kufisk och kuriös och kan bland annat beskrivas som ”inte normal, märklig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av konstig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Har sina laster korsord?

Synonymer till full av laster

  • lastbar,
  • liderlig,
  • fördärvad,
  • depraverad,
  • omoralisk,
  • syndig,
  • lösaktig,
  • utsvävande.

By Clim

Similar articles

Vad gör ett troll? :: Vad betyder låst?
Användbara länkar