Hem > H > Hur Tar Man Bort Halvmåne På Iphone?

Hur tar man bort halvmåne på iPhone?

Aktivera Göm notiser

Öppna Meddelanden. Svep åt vänster över konversationen med notiser som du vill stänga av. Tryck på knappen Notiser .

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Vad betyder halvmåne i sms?

Tryck först på smset du menar. Sedan på kontaktikonen längst upp. Sedan på ”info”. Reglaget vid ”Göm Notiser” är antagligen aktiverat. Följaktligen, vad är stör ej på iphone? Genom att gå till Inställningar > Stör Ej kan du anpassa läget efter dina behov. Om du fortfarande vill kunna ta emot samtal från familj och vänner kan du välja att tillåta samtal från utvalda kontakter i din kontaktlista.

Man kan också fråga hur tar man bort sovläge på iphone?

Ta bort en genväg från låsskärmen under fokuset Sover

  1. Tryck på på en genväg i Mina genvägar i appen Genvägar på iPhone och tryck sedan på så att Detaljer öppnas.
  2. Stäng av Visa i fokuset Sover.
  3. Tryck på Klar.
Dessutom, vad är tillkännage samtal på iphone? Tillkännage samtal: Är en väldigt underlig översättning, detta betyder att iphone säger vem som ringer med siri. Detta är bra då voice over ibland inte säger det. Skyddade nummer annonseras ej utan då blir det inget id. Funktionen hittar du under intsällningar/telefon/tillkännage samtal.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Med detta i åtanke, har tystade notiser?

har tystat notiser”-meddelandet. Det vanligaste som hänt när det gäller just Fokus-läget är inte att samtliga funktioner aktiverats, utan att just delen för meddelanden, av någon anledning, hoppat igång. Hur tar man bort Stör ej på en kontakt? Ändra inställningar för avbrott

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration. Stör ej.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej. Personer: Blockera eller tillåt samtal, meddelanden eller konversationer.

Med tanke på detta, hur tar man bort sparade meddelande på iphone?

På din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meddelandekonversation håller du ned meddelandebubblan eller bilagan som du vill radera.
  2. Tryck på Mer.
  3. Tryck på papperskorgen. och tryck sedan på Radera meddelande. Om du vill ta bort alla meddelanden i tråden trycker du på Radera alla i det övre vänstra hörnet.
Har tystade notiser SMS? Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte. Det är något annat som hänger igen som får den att tro att du har tystat notiser.

Kan man göra ett SMS oläst?

Det här är ett tillägg som jag vet att flera av er har väntat på, möjligheten att markera inkommande SMS som olästa. Precis som tweaket gör namn för kan du behålla inkommande meddelanden som nya.

By Benildis

Similar articles

Varför får jag ingen SMS signal? :: Var tillverkas flest halvledare?
Användbara länkar