Hem > V > Vad Använder Facebook Mina Uppgifter Till?

Vad använder Facebook mina uppgifter till?

Vi använder de uppgifter vi har för att ge dig och andra förslag – exempelvis på grupper att gå med i, evenemang att delta i, Facebook-sidor att följa eller skicka meddelande till, serier att titta på och personer att bli vän med.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Hur många gånger kan man byta namn på Facebook?

Ändra. Observera att du bara kan byta namn en gång var 60:e dag. Folk frågar också hur man byter namn på facebook? Hur uppdaterar jag mitt namn eller användarnamn?

  1. Läs våra regler för profilnamn.
  2. Klicka på överst till höger på Facebook och välj Inställningar.
  3. Klicka på Namn.
  4. Ange ditt namn och klicka på Granska ändring.
  5. Ange ditt lösenord och klicka på Spara ändringar.

Hur kan man byta namn i Sverige?

Det går bara att ansöka på blankett för personer som är under 18 år. Personer under 18 år måste ha alla vårdnadshavares godkännande för att få byta namn: Alla vårdnadshavare ska skriva under ansökan för barn under 12 år. Alla vårdnadshavare och barnet själv ska skriva under ansökan för barn som är mellan 12 och 18 år. Man kan också fråga vad menas med begränsad vän på facebook? Begränsad: Den här listan är för personer som du har lagt till som vänner men inte vill dela vissa inlägg med, till exempel din chef. När du lägger till personer på listan Begränsad kan de bara se ditt offentliga innehåll eller inlägg som du har taggat dem i.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Man kan också fråga vilka vänner visas först på messenger?

Vänner som är online – De som är online dyker upp högst i ditt flöde och i chatten ser du även de personer som du mest eller senast haft interaktion med. Kan inte se alla inlägg på min tidslinje? Om du vill granska alla inlägg (inklusive vänners inlägg) innan de visas i din profil aktiverar du tidslinjegranskning. Tänk på att om någon som du inte är vän med taggar dig i ett inlägg blir du ombedd att granska det för att det ska visas i din profil, även om du inte har aktiverat tidslinjegranskning.

Med hänsyn till detta, hur man gör en tidslinje?

Skapa en tidslinje

  1. Klicka på SmartArt på fliken Infoga.
  2. Gå till galleriet Välj en SmartArt-grafik, klicka på Process och dubbelklicka sedan på en layout för tidslinjen.
  3. Klicka på [Text] och skriv sedan eller klistra in texten i SmartArt-grafiken.
Vad är en tidslinje på Facebook? Tidslinjen är en ny utformning av din profilsida på Facebook som gör det enklare att se alla dina inlägg och händelser i en kronologisk ordning. Tidslinjen visar alla dina uppdateringar, bilder du laddat upp och när du blev vän med olika personer på tjänsten.

Hur ser jag om någon ignorerat mig på Messenger?

När chatten är öppen måste du titta på den lilla symbolen som visas omedelbart efter meddelandet: Om det visas miniatyren av personens fotobetyder det att meddelandet har lästs meddelandet (och därför har ignorerats).

By Gaye

Similar articles

Vad betyder trolöshet? :: Hur får man bort Knappljud på iPhone?
Användbara länkar