Hem > V > Varför Funkar Inte Hbo På Smart Tv?

Varför funkar inte HBO på Smart TV?

Du måste ta bort HBO-appen som du installerade och installera om igen. Detta verkar lösa problemet för många användare. Du kan radera den nu installerade appen genom att öppna Samsung app store på din TV, trycka på ikonen Inställningar längst upp till höger och sedan ta bort appen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Var hittar jag App Store på Apple TV?

Gör något av följande:

  1. Navigera till textinmatningsfältet på skärmen Sök i App Store och håll ned Siri-knappen. på Siri Remote medan du talar. Se Diktera med Siri på Apple TV för mer information.
  2. Från alla andra ställen i Apple TV trycker du ned och håller på Siri-knappen. på Siri Remote medan du talar.
Varför kan jag inte Casta HBO Max? Se till att din Chromecast och dator är anslutna till samma WiFi-nätverk. Öppna Chrome-webbläsaren på din dator och gå till HBOMax.com. Börja titta på något och klicka därefter på "Google Cast"-knappen i det nedre högra hörnet av skärmen. Välj den enhet som du vill casta till.

Följaktligen, varför kan jag inte streama hbo?

Se till att du har den senaste versionen av HBO Max-appen: Android: Öppna Play Store på din Android-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera. iOS: Öppna App Store på din Apple-enhet och sök efter HBO Max. På motsvarande sätt, vad är det för fel på hbo nordic? HBO Max avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur laddar man ner HBO på Smart TV?

Öppna Smart Hub, välj Appar, och sök efter HBO Max. Välj och ladda ner HBO Max. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. På motsvarande sätt, hur får man in hbo på tv? Chromecast: Casta HBO Max från din telefon, surfplatta eller dator till din TV. AirPlay: Streama HBO Max to your AirPlay 2--kompatibla enhet. HDMI-kabel: Anslut din dator, telefon eller surfplatta till din TV.

Därefter, vad har hänt med hbo?

Den 26 Oktober lanserades HBO MAX i Sverige som ersätter HBO Nordic. Med den nya strömmingstjänsten får kunden innehåll från Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och mycket mer, samlat på ett ställe, någonting som är nytt. Hur får man fram App Store? * Starta App store genom att söka upp appen. Gå till första hemskärmen, tryck på hemknappen, Sök efter app store, klicka på App store i sökresultatet.

Man kan också fråga varför har jag inte app store?

Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.

By Edlun

Similar articles

Vart är App Store? :: Hur mycket kostar HBO Nordic?
Användbara länkar