Hem > V > Varför Går Det Inte Att Logga In På Hbo Max?

Varför går det inte att logga in på HBO Max?

Se till att du använder en webbläsare som stöds. Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga kan man se hbo på flera enheter samtidigt?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll. Hur skaffar jag HBO Max? Sätt att få HBO Max

Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter och på Samsung TV. Registrera dig via en App Store för att läsa mer. För hjälp med att registrera dig, se Registrera sig via en appbutik. Om du inte kan skapa ett konto via en appbutik kan du registrera dig på HBOMax.com.

Hur loggar jag in på HBO via Telia?

HBO

Registrera HBO Max via MItt Telia

  1. Logga in på Mitt Telia (på webben)
  2. Gå till Abonnemang.
  3. Klicka på abonnemanget HBO Max.
  4. Klicka på HBO Max under Ej registrerade tjänster.
  5. Tryck på Registrera för att bli skickad till HBO Max.
Kan inte skapa HBO Max konto? Innan du registrerar dig ska du kontrollera att du inte redan har åtkomst till HBO Max. Abonnenter på HBO Nordic och HBO España (faktureras via Apple, HBO eller en TV-leverantör) kan logga in på HBO Max på en enhets som stöds med e-postadressen och lösenordet för kontot.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför kan jag inte ladda ner HBO Max på TV?

Om HBO Max inte finns i LG Content Store kanske din Smart TV inte stöds. För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store, och sök efter HBO Max, och välj därefter Enhetskompatibilitet. Logga därefter in med din LG användar-ID för att se om din TV är kompatibel. Vad är det för fel på HBO Nordic? Om du upplever tekniska problem med vår tjänst så råder vi er att kontakta vår kundtjänst för en felsökning. Du kan nå oss genom att ringa oss på 0770-455 000 eller genom att maila oss på [email protected]. Vänliga hälsningar, HBO Nordic. 1:53 PM · ·Hootsuite Inc.

På motsvarande sätt, hur många kan streama samtidigt?

På Viaplay kan man som mest vara inloggad på fem enheter samtidigt. Om du skulle försöka att logga in på en sjätte enhet så kommer det ett meddelande som säger att du redan är inloggad på fem enheter. Detta är av säkerhet så att inte andra kan använda ditt konto utan din vetskap. Hur många profiler kan man ha på HBO Max? Lägga till en profil. Du kan lägga till profiler för vuxna och barn i ditt hushåll. Ditt konto kan ha totalt 5 profiler. Det finns två typer av profiler: Vuxna och Barn.

Dessutom, hur tar man bort enheter på hbo?

Öppna HBO Max, tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och tryck därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Tryck på Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).

By Ferri

Similar articles

Vad är det för skillnad på HBO Max och HBO? :: Vilken är bäst HBO eller Netflix?
Användbara länkar