Hem > H > Hur Avslutar Man Hbo Abonnemang?

Hur avslutar man HBO abonnemang?

Ett annat alternativ för avsluta prenumerationen på HBO Det är via telefonnumret 900 834 155, en telefon som är tillgänglig 7 dagar i veckan från 10 på morgonen till 10 på natten, utom söndagar och helgdagar, dagar där timmarna är från 12 på morgonen klockan 10 på natten.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

På motsvarande sätt, Är hbo max värt pengarna?

Liksom de flesta nya streamingtjänster letar HBO Max efter en anledning att gå med i din befintliga prenumerationsportfölj. Kvaliteten och utbudet av innehåll gör HBO Max väl värt prislappen $ 14,99 / månad, särskilt om du bara håller prenumerationen tillräckligt länge för att njuta av de program du vill ha. Folk frågar också vilken är den bästa filmtjänsten? Filmtjänst där du bara betalar för de filmer du tittar på

Faktum är att vi tycker att SF Anytime är en av de bästa tjänsterna för hyrfilm och tv-serier online. SF Anytime har även en bra tjänst för barn som heter SF Anytime Kids. Där är utbudet 100 procent barnanpassat.

Hur mycket kostar Netflix i månaden?

Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 9,99 US$ till 19,99 US$ per månad. Inga ytterligare kostnader, inga bindningstider. Var kan jag titta? Med detta i åtanke, hur många kan kolla på amazon prime? Du kan streama upp till tre videor samtidigt på ett Amazon-konto. Du kan enbart streama samma video på två enheter åt gången.

Related

Vad kostar abonnemang på Netflix?

Hur mycket kostar det? För en fast månadsavgift kan du titta på din telefon, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet. Det finns abonnemang från 99 till 179 per månad. Det fanns inga extra kostnader eller bindningstider.

Vad ska man välja Netflix eller Viaplay?

Netflix och Viaplay har samma struktur när det kommer till hur många enheter samtidigt man kan titta på och profiler man kan ha vilket är fem totalt. Så om du bara vill kolla på film och serier så kan Netflix passa dig. Men om du vill kolla på film, serier och sport så passar nog Viaplay bättre. Dessutom, vad har viaplay för utbud? Våra paket

  • Viaplay Film & Serier – film & serier 129:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder)
  • Viaplay Medium – film, serier och massor av sport 329:-/mån.
  • Viaplay Total – film, serier & all sport 449:-/mån.

Kan man se HBO Max i Sverige?

HBO Max – streamingtjänsten som ersatte HBO Nordic. HBO Max är en amerikansk streamingtjänst som ägs av WarnerMedia. Tjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober 2021 i samband med att HBO Nordic gick i graven. Varför kan jag inte se HBO Max? På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

Vad kostar HBO Max?

Den 26 oktober lanseras HBO Max i Sverige. Under ett globalt digitalt event avslöjade Christina Sulebakk, chef för HBO Max EMEA, hur mycket tjänsten kommer kosta i Norden. Vid lansering kommer standardpriset sänkas från 109 kronor per månad till 89 kronor per månad på den svenska marknaden.

By Newbold

Similar articles

Vad är nytt på HBO Max? :: Vad kostar ett abonnemang på HBO?
Användbara länkar