Hem > V > Vad Är Nytt På Hbo Max?

Vad är nytt på HBO Max?

HBO Max inleder idag streamingvåren med fyra seriepremiärer. Nu kan du se Taika Waititis nya komediserie "Our Flag Means Death", hela säsongen av australienska dramathrillern "The Tourist" med Jamie Dornan och dokumentären "Gaming Wall Street" om GameStop-skandalen. Dessutom börjar "Better Things" sin sista säsong.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar ett nytt SIM-kort?

Sim-kortet är helt gratis. Du måste betala för kortet eller abonnemanget. Du kan köpa ett startpaket med sim-kort i butikerna, men du måste betala för det.

Kan man se HBO Max i Sverige?

HBO Max – streamingtjänsten som ersatte HBO Nordic. HBO Max är en amerikansk streamingtjänst som ägs av WarnerMedia. Tjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober 2021 i samband med att HBO Nordic gick i graven. Följaktligen, varför finns inte alla säsonger på hbo max? För att få den senaste versionen av HBO Max, öppna appbutiken på din enhet och sök efter HBO Max. Om det finns en appuppdatering laddar du ner uppdateringen. För mer hjälp, se Steg 1 i Felsökning av TV eller sidan Felsökning av telefon eller surfplatta.

Vad ser man på HBO Max?

De flesta finns så klart att se på HBO Max, och förutom de listade här nedan finns det massor du absolut inte får missa, som The Wire, Westworld, The Sopranos, Oz, Game of Thrones, Band of Brothers, True Detective och Deadwood – som alla är solklara fullpoängare. Är HBO Max värt det? HBO Max gör absolut inte bort sig och tillsammans med en riktigt attraktiv prislapp är det här en lika stabil och seriös spelare som de andra streamingjättarna på marknaden.

Related

När kommer det ett nytt Xbox?

När kommer Series X att lanseras? Xbox Series X kommer att lanseras den 10 november 2020.

Med tanke på detta, vad kommer till hbo max 2022?

Alla nya serier på HBO Max i april 2022

En gastronomisk resa i ett vackert Tjeckien tillsammans med landets mest populära matinfluencer Lukáš Hejlík som reser tillsammans med sin 14-åriga dotter Klára i denna första HBO Max realityserie från Tjeckien. Regisserad av prisbelönade Matěj Chlupáček.
Följaktligen, när släpps nya avsnitt hbo max? Se ett nytt avsnitt varje torsdag på hbonordic.com.

Vilka filmer kommer ut 2022?

Alla biopremiärer 2022

  • The King's Man.
  • Spencer.
  • The Alpinist.
  • Uncharted.
  • Jackass Forever.
  • The Batman.
  • Morbius.
  • The Northman.
Vad är skillnaden på HBO och HBO Max? HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december.

Med detta i åtanke, hur skaffar jag hbo max?

Sätt att få HBO Max

Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter och på Samsung TV. Registrera dig via en App Store för att läsa mer. För hjälp med att registrera dig, se Registrera sig via en appbutik. Om du inte kan skapa ett konto via en appbutik kan du registrera dig på HBOMax.com.

By Tewell Teece

Similar articles

Är HBO Nordic och HBO Max samma sak? :: Hur avslutar man HBO abonnemang?
Användbara länkar