Hem > V > Vad Är Det För Fel På Hbo Nordic?

Vad är det för fel på HBO Nordic?

Anslut strömmen till modemet igen och vänta tills det är anslutet till Internet (tar ungefär en minut). Anslut strömmen till routern igen och vänta tills den ansluter till Internet. Slå på din telefon eller surfplatta. Öppna sedan HBO Max och se om problemet är löst.

Läs mer

Related

Hur går man från HBO Nordic till HBO Max?

Gå till HBOMax.com på din dator och logga in. Välj Logga in för att få e-postadress och lösenord för ditt konto. Du är redo att streama om du väljer din profil.

Hur uppgraderar jag till HBO Max?

Uppdatera HBO Max-appen

För att få den senaste versionen av HBO Max-appen, öppna App Store på din enhet och sök efter HBO Max. Om det finns en appuppdatering tillgänglig så väljer du Uppdatera eller Ladda ner.
Folk frågar också hur installerar man hbo på samsung tv? Öppna Samsung Smart Hub på din Samsung TV, välj Appar, och söker därefter HBO Max. Om HBO Max inte finns i Samsung appbutik, kanske din Samsung TV inte stöds. Ladda ner HBO Max-appen på din Xbox-konsol och logga in.

Därmed, varför kan jag inte logga in på hbo nordic?

Pröva att logga in på din telefon, surfplatta eller TV. Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord. Om du kan logga in på en annan enhet så prövar du nästa steg. Varför ligger HBO nere? På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

Related

Hur får man svensk text på HBO Nordic Android?

Undertextning. De flesta serier och filmer kan ses med engelska undertexter. Tal och ljud transkriberas till text när textning är aktiverad. Du kan aktivera eller inaktivera undertexter genom att välja knappen Ljud och undertexter.

Är det fel på HBO Max?

Uppdatera HBO Max:

Android: Öppna Play Store på din Android-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera. iOS: Öppna App Store på din iOS-enhet och sök efter HBO Max. Om en uppdatering är tillgänglig så trycker du på Uppdatera.
Hur få HBO Max till tv? Du behöver inte ladda ner en app. Öppna istället en webbläsare på din dator och gå till HBOMax.com. Välj därefter i det övre högra hörnet loggar in eller Skapa konto nu. Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max.

Därmed, hur få hbo max?

HBO Max

Registrera HBO Max via MItt Telia

  1. Logga in på Mitt Telia (på webben)
  2. Gå till Abonnemang.
  3. Klicka på abonnemanget HBO Max.
  4. Klicka på HBO Max under Ej registrerade tjänster.
  5. Tryck på Registrera för att bli skickad till HBO Max.
Med hänsyn till detta, hur får man hbo max? Om du har ett HBO Nordic-abonnemang kan du streama HBO Max nu! Logga bara in med dina inloggningsuppgifter för HBO Nordic för att börja. För att streama från andra enheter, ladda ner HBO Max-appen från App Store eller Google Play.

Hur laddar jag ner Appar till min Samsung TV?

Ladda ned eller radera appar och spel

  1. Scrolla till Appar på startskärmen i Android TV.
  2. Välj appen Google Play Butik .
  3. Bläddra bland eller sök efter appar och spel.
  4. Välj den app eller det spel du vill ha.
  5. Installera appen eller slutför köpet genom att följa anvisningarna på skärmen.

By Alisha

Similar articles

Hur många kan vara inloggade på HBO Max? :: Kan man se HBO Nordic på Apple TV?
Användbara länkar