Hem > H > Har Hbo Nordic Free Trial?

Har HBO Nordic Free Trial?

Prova på HBO Nordic helt gratis i 1 vecka utan bindningstid

Som ny kund får du prova HBO Nordic gratis i en vecka utan bindningstid. Därefter 109 kr/mån.

Läs mer

Related

Hur går man från HBO Nordic till HBO Max?

Gå till HBOMax.com på din dator och logga in. Välj Logga in för att få e-postadress och lösenord för ditt konto. Du är redo att streama om du väljer din profil.

Med detta i åtanke, hur kommer jag in på mitt konto på hbo?

Så här loggar du in:

  1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in.
  4. Välj din profil och du är redo att streama.
Med hänsyn till detta, får ingen aktiveringskod hbo? fårHBO

Så här registrerar du dig via länken till ditt leverantörsabonnemang med din TV:
  1. Öppna HBO Max på din Apple TV och välj Logga in (eller välj ett program eller en film och sedan Logga in).
  2. Välj Logga in och därefter Registrera via leverantör.

Hur få HBO Max billigt?

HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Det är som att få 4 månader gratis under 12 månader! Dessutom, hur få billigare hbo? För den som redan sedan tidigare har ett konto hos HBO Nordic erbjuder HBO Max 20 kronor rabatt på månadsavgiften om du loggar in med dina befintliga kontouppgifter, så det verkar som om det är en bättre affär att alltså skapa ett nytt konto istället för att logga in med sitt befintliga.

Related

Hur får man svensk text på HBO Nordic Android?

Undertextning. De flesta serier och filmer kan ses med engelska undertexter. Tal och ljud transkriberas till text när textning är aktiverad. Du kan aktivera eller inaktivera undertexter genom att välja knappen Ljud och undertexter.

Dessutom, vad är skillnaden på hbo och hbo max?

HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december. Och därefter, vad är skillnaden mellan hbo nordic och hbo max? HBO Max är i nuläget inte tillgängligt för Sverige, men det kommer det snart att bli ändring på. Redan innan streamingtjänsten lanserades i USA var det sagt att HBO Max med tiden skulle komma att ersätta HBO Nordic. Sedan dess har tiden passerat och när övergången ska komma att ske har inte alltid varit glasklart.

Och en annan fråga, kan man se hbo max i sverige?

HBO Max – streamingtjänsten som ersatte HBO Nordic. HBO Max är en amerikansk streamingtjänst som ägs av WarnerMedia. Tjänsten lanserades i Sverige den 26 oktober 2021 i samband med att HBO Nordic gick i graven. Med hänsyn till detta, varför kan jag inte logga in på hbo? Se till att du använder en webbläsare som stöds. Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Med detta i åtanke, kan inte logga in hbo max?

Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in? Gör en av följande: Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).

By Strage

Similar articles

Hur hittar jag HBO Max på min TV? :: Vad händer med HBO Nordic När HBO Max kommer?
Användbara länkar