Hem > H > Hur Hittar Jag Min Puk-Kod?

Hur hittar jag min PUK-kod?

PUK-koden är en säkerhetskod som du använder om du knappat in fel PIN-kod tre gånger. PUK-koden hittar du på Mitt Tele2 eller på SIM-kortsbrickan under den grå skraprutan. Knappar du in fel PUK kod tio gånger blir ditt SIM-kort spärrat och du behöver beställa ett nytt.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Vad händer om man slår fel PIN-kod 3 gånger?

Om du knappar in fel PIN-kod tre gånger i rad vid inloggning eller signering med kort- eller QR-läsaren visas texten "KortPIN spärrad" i fönstret. PIN-koden är då spärrad för användning med kort- eller QR-läsare. Du kan låsa upp spärren om du gör ett kortköp i en fysisk butik eller ett uttag i automat. Folk frågar också vad är min puk-kod tre? Du hittar både PIN och PUK-kod på baksidan av plastkortet som ditt SIM-kort satt i när du fick det. Du kan även se din PUK-kod på Mitt3.

Dessutom, vad är min pin-kod?

Så här gör du om din enhet ber dig ange en PIN eller kod som du inte känner till: Kontakta operatören som gav dig SIM-kortet. Är du inte säker på vilken operatör du behöver kontakta kan du ta ut SIM-kortet till din iPhone eller SIM-kortet till din iPad och leta upp operatörens namn eller logotyp på kortet. Med hänsyn till detta, hur många siffror är en puk-kod? Pukkoden är en åttasiffrig kod som du använder när du har skrivit in en felaktig pinkod tre gånger. Skrivs fel pukkod in tio gånger i följd spärras sim-kortet permanent.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Med hänsyn till detta, hur många siffror har en pinkod?

Med pin-kod menar vi koden som skyddar sim-kortet, den koden är densamma även om du flyttar sim-kortet till en ny telefon. Pin-koden är alltid 4 siffror. Koden som finns på din mobil eller surfplatta kallas låskod och ändras i enhetens inställningar. Folk frågar också hur många gånger kan man trycka fel pin kod? Puk-kod är säkerhetskoden till ditt simkort. Det är den koden du anger för att öppna mobilen om du har glömt din pinkod eller råkat spärra mobilen. Obs! Har du glömt pinkoden kan du slå in fel kod tre gånger och sedan ange puk-koden för att låsa upp mobilen.

Därmed, vad händer om man slår fel pin kod 3 gånger nordea?

Om du anger fel PIN-kod tre gånger i följd i kortläsaren visas texten "KortPIN spärrad" i fönstret. PIN-koden är då spärrad för användning med kortläsaren. Om du har den åttasiffriga PUK-koden till kortet kan du låsa upp PIN-koden med hjälp av den. Hur många försök innan kortet spärras? Vad händer om jag slår fel kortkod? Av säkerhetsskäl spärras ditt kort om fel kortkod slås in tre gånger i följd. Slår du fel kod två gånger i följd och sedan rätt, nollställs antalet felaktiga försök.

Varför låser sig simkortet?

Kan du inte din kod utantill bör du inte gissa för många gånger. Det kan nämligen leda till att ditt simkort låser sig permanent. Pinkoden fungerar som ett skydd för dig och din telefon. Det är nämligen bara personer med exakt rätt kombination av simkort och pinkod som kan låsa upp telefonen.

By Compton Shriver

Similar articles

Vart är mina appar? :: Hur kan jag hitta min Office produktnyckel i mjukvaran?
Användbara länkar